Παίζοντας safe στο 2.34

ψαγμένα προγνωστικά

Δεύτερη σερί βραδιά για το Champions League και ο #Fidel καταλήγει σε safe δυάδα απόδοσης 2.34.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεύτερη διαδοχική στήλη, δεύτερα διαδοχικά ψαγμένα προγνωστικά. Προχωράμε με την ανάλυση και τη σημερινή δυάδα που υπερδιπλασιάζει και αναμένεται να μας γεμίσει κέρδη.

Ψαγμένα προγνωστικά στο 2.34

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Εξαιρετική τυχερή η ομάδα από τη Βαρκελώνη την περασμένη αγωνιστική, πήρε νίκη στην Πορτογαλία επί της Πόρτο (1-0), με τους γηπεδούχους να σπαταλούν σπουδαίες ευκαιρίες. Η «Μπάρτσα» μετράει αρκετά αγωνιστική προβλήματα και ο άσος, που βρίσκεται στα τάρταρα, προφανώς δεν έχει αξία. Προτιμότερη επιλογή το ασιατικό over 3, ιδίως εάν μας βοηθήσει και η Σαχτάρ στην έκταση του σκορ.

Συνέχεια στην στήλη με το Φέγενορντ – Λάτσιο. Πολύ καλή η παρουσία της Φέγενορντ, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Η Λάτσιο είναι ομάδες με αρετές, ειδικά όταν βρει αρκετούς κενούς χώρους στην αντεπίθεση, όμως δεν έχει βάθος στο ρόστερ, κάτι που μπορεί να πληρώσει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η Φέγενορντ έχει επιθετικό ταλέντο και εντός έδρας παίζει με άλλο αέρα, κρατάω λοιπόν τον άσο με draw no bet.

Παίζοντας safe στο 2.34ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Παίζοντας safe στο 2.34

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.34
19:45
Μπαρτσελόνα - Σαχτάρ Ντόνετσκ
Over 3 AH
1.65
19:45
Φέγενορντ - Λάτσιο
1 dnb
1.42
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις