Πληρώνουν 3.12 τα ασιατικά

προγνωστικά κληματσούδας

Με ασιατικές επιλογές κινείται στην στήλη της Τρίτης ο #Klhmats, επιλέγοντας μία δυάδα σε απόδοση 3.12.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Επιστροφή στη δράση και στα προγνωστικά στοιχήματος έπειτα από δεκαήμερη -όντως, τόσες ημέρες πέρασαν!- αποχή. Απόψε, η επάνοδος γίνεται για χάρη του Champions League φυσικά.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Ξεκινάω από την αναμέτρηση στην Πόλη. Η Γαλατάσαραϊ απέδρασε από το Μάντσεστερ με 3-2 την περασμένη αγωνιστική και πέτυχε την πρώτη νίκη της επί αγγλικού εδάφους. Πετάει εντός συνόρων με απολογισμό 8-1-0, επιθετικά διαθέτει αστείρευτο ταλέντο, αμυντικά όμως είναι εξαιρετικά ευάλωτη, κάτι που αν μη τι άλλο μπορεί να εκμεταλλευτεί η Μπάγερν Μονάχου. Χαμηλά το διπλό, θα κινηθώ εναλλακτικά με το ασιατικό over 3.

Συνέχεια στην στήλη θα δοθεί με το άλλο παιχνίδι του ομίλου, εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Κοπεγχάγη. Εκτιμώ πως εύκολα ή δύσκολα, η γηπεδούχος θα κάμψει την αντίσταση των Δανών, καθώς δεν διαθέτει άλλα περιθώρια γκέλας. Αμυντικά ωστόσο ούτε το σύνολο του Τεν Χαγκ με έχει πείσει μέχρι στιγμής, ιδίως εκείνος ο απίστευτος… Ονάνα, που πήγε με μεγάλες φιλοδοξίες στο Νησί και εξελίσσεται σε αμφιλεγόμενη επιλογή. Γι’ αυτό, δεν θα κρατήσω τον άσο σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη επιλογή, αλλά το ασιατικό over 3.

Οι δύο παραπάνω επιλογές σαφώς και μπορούν να παιχτούν ως μονά αποδεκτά, ωστόσο θα επιλέξω τη δυάδα για να μεγαλώσω την απόδοση και τα πιθανά κέρδη που προκύπτουν. Από εκεί και πέρα, αν θέλετε κάτι… έξτρα, για όσους διαβάζετε όλη τη στήλη, καλή επιλογή αποτελεί το goal/goal στην αναμέτρηση Μπενφίκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά και το over 2,5 στο Σεβίλλη – Άρσεναλ, καθώς και στις δύο αναμετρήσεις υπάρχει ταλέντο και επιθετικός προσανατολισμός από τους τέσσερις αντιπάλους.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Δυάδα απόδοσης 3.12
19:45
Γαλατάσαραϊ - Μπάγερν Μονάχου
Over 3 AH
1.62
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κοπεγχάγη
Over 3 AH
1.93
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις