Combo στο 2.05

Προγνωστικά Champions League

Προγνωστικά Champions League: Στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Άρσεναλ ποντάρει ο #Blackbird, με σκοπό τον διπλασιασμό.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, σειρά έχουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε με προγνωστικά Champions League θα ασχοληθούμε σήμερα.

Προγνωστικά Champions League: «Καίγονται αμφότερες»

Στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Άρσεναλ επικεντρωνόμαστε σήμερα.  Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία με 1-1 στο ματς με την Ρεάλ για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκαν στο 74ο λεπτό, όμως η ισοφάριση ήρθε σχεδόν αμέσως.  Στην Ευρώπη έφεραν την δεύτερη σερί ισοπαλία τους, αφού έμειναν στο 1-1 με την Λανς. Καταλαβαίνει κανείς πως η ομάδα του Αλόνσο πρέπει βρει τον τρόπο να πάρει νίκες, αν θέλει να έχει τύχη στον όμιλο. Τα γάλατα έχουν «σφίξει», αφού σήμερα αντιμετωπίζουν τον δυσκολότερο αντίπαλο στον όμιλο.

Ισόπαλη αναδείχτηκε και η Άρσεναλ, στο ντέρμπι με την Τσέλσι. Μόνο που στην περίπτωση των Άγγλων, έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα, μάλλον σαν νίκη είναι. Ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική από την Λανς και βρίσκονται στην δεύτερη θέση του ομίλου. Μεγάλο το κίνητρο όπως και η ανάγκη για νίκη στην Ανδαλουσία, καθώς θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί στον όμιλο. Ένα καλό τεστ σήμερα κόντρα στην Σεβίλλη, για το αν θα καταφέρουν όντως να το πετύχουν.

Αμφότερες θέλουν το αποτέλεσμα σήμερα, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν το καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα του ομίλου. Ομάδες που μπορούν να μας δώσουν σκορ, θα πάρω το goal/goal συνδυαστικά με το over 2,5 σε απόδοση 2.05 στην Novibet. Η στατιστική είναι μαζί μας, αφού οι γηπεδούχοι μετράνε 4/5 goal/goal, ενώ στα δύο πρώτα ματς των ομίλων η Άρσεναλ «έβγαλε» το over 2,5 και γενικά στις αναμετρήσεις της βλέπουμε γκολ.

Combo στο 2.05ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Combo στο 2.05

Combo
22:00
Σεβίλλη - Άρσεναλ
Goal/goal & over 2,5
2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις