Σκοράρουν οι μικροί «αιώνιοι»

Προγνωστικά

Επιστροφή στα πρωταθλήματα με ντέρμπι... μικρών «αιωνίων» στη Super League 2 και διπλά προγνωστικά ως και 2.30.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Ήρθε επιτέλους η επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Με μια αναμέτρηση θα ασχοληθούμε σήμερα στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ντέρμπι με γκολ

Εγχώρια παίζουμε σήμερα και συγκεκριμένα στη Super League 2. Διπλό το ντέρμπι των «αιωνίων» αυτό το τριήμερο, αφού του κυριακάτικου για τη Stoiximan Super League, προηγείται το σημερινό ανάμεσα σε Ολυμπιακό Β’ και Παναθηναϊκό Β’.

Ισόπαλη ήρθε την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, κόντρα στον Ιωνικό με 1-1. Είχε υψηλά ποσοστά σε κατοχή της μπάλας, όμως ο Ιωνικός ήταν αυτός που σκόραρε πρώτος, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν, ισοφάρισαν, αλλά ως εκεί. Δεν βρέθηκε το τέρμα της νίκης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς.

Δεν αγωνίστηκαν την περασμένη αγωνιστική οι «πράσινοι», αφού ο αγώνας με την Καλλιθέα αναβλήθηκε λόγω των πολλών διεθνών που είχαν οι γηπεδούχοι. Πριν από αυτό ο Παναθηναϊκός Β’ είχε περάσει νικηφόρα από την Πάτρα, με σκορ 0-2 κόντρα στην Παναχαϊκή.

Δύο ομάδες με ρόστερ που διαθέτουν ποιότητα και ταλέντο. Προσπαθούν αμφότερες να παίξουν γρήγορο ποδόσφαιρο και περιμένω πως θα έχουμε ρυθμό και τέρματα στην αναμέτρηση. Αρχικώς καλοβλέπω το αμφίτερμα στο 1.75 στη Stoiximan. Θα προσθέσω και το over σε αυτό, παίρνοντας απόδοση στο 2.30.  

Σκοράρουν οι μικροί «αιώνιοι»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σκοράρουν οι μικροί «αιώνιοι»

Μονό
17:00
Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β'
Goal/goal
1.75
BET: 40 units
Combo
17:00
Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β'
Goal/goal & over 2,5
2.30
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις