Έπεσαν υπογραφές – Τα πρώτα μεγάλα ονόματα που μπαίνουν στο Survivor!

Έπεσαν υπογραφές - Τα πρώτα μεγάλα ονόματα που μπαίνουν στο Survivor!

Δείτε ποιοι θα εμφανιστούν στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

Το Survivor επιστρέφει στις τηλεοράσεις μας στο δεύτερο μισό της σεζόν, και μαζί με αυτό και αρχίζουν οι φήμες σχετικά με το ποια ονόματα θα συμμετάσχουν.

Μετά την περσινή All-star έκδοση του ριάλιτι επιβίωσης, φέτος ο ΣΚΑΙ δεν πρόκειται να πειραματιστεί. Ωστόσο, μοιάζει αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε ορισμένες επιστροφές.

Μέχρι στιγμής οι τρεις παίκτες που έχουν ακουστεί είναι η Κατερίνα Δαλάκα, ο Άρης Σοϊλέδης κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, χωρίς όμως κάποιος από αυτούς να έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Επιπλέον, στην παρουσίαση της εκπομπής θα παραμείνει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αυτή την στιγμή παρουσιάζει το ριάλιτι “I’m a Celebrity, get me out of here”.

Έπεσαν υπογραφές - Τα πρώτα μεγάλα ονόματα που μπαίνουν στο Survivor!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Έπεσαν υπογραφές - Τα πρώτα μεγάλα ονόματα που μπαίνουν στο Survivor!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις