ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Προγνωστικά σνούκερ: Πειράματα... στη Γουχάν

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Προγνωστικά σνούκερ: Πειράματα... στη Γουχάν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Προγνωστικά σνούκερ: Πειράματα... στη Γουχάν

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Προγνωστικά σνούκερ: Πειράματα… στη Γουχάν

Προγνωστικά σνούκερ: Πειράματα... στη Γουχάν

Λίγες ώρες μετά τα επιτυχημένα προγνωστικά σνούκερ για τον τελικό του English Open... διακτινιζόμαστε εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.

Τα προγνωστικά σνούκερ αυτής της εβδομάδας θα αφορούν το Wuhan Open, το πρώτο ranking τουρνουά που λαμβάνει χώρα στην Κίνα ύστερα από τέσσερα και πλέον χρόνια!

Διόλου τυχαία, οι ιθύνοντες του World Snooker Tour επέλεξαν ως τόπο διεξαγωγής την πόλη απ’ την οποία άρχισε η πανδημία του κορωνοϊού. Οι κορυφαίοι παίκτες του κόσμου έχουν διαρρεύσει τις πρώτες selfie απ’ τη Γουχάν και το ερώτημα είναι ένα. Αν θα προλάβει να φτάσει εγκαίρως εκεί ο Τζαντ Τραμπ, ο οποίος κατέκτησε χθες το English Open, νικώντας στον τελικό τον Τζανγκ Άντα (9-7, πέρασαν οι βασικές μας προτάσεις).

Γενικότερα το τουρνουά μας εξωθεί σε πειράματα. Όχι σαν εκείνα που μπορεί να προκάλεσαν τη διαρροή του άγνωστου ιού απ’ το εργαστήριο της κινέζικης μεγαλούπολης, αλλά στοιχηματικά. Μην ξεχνάμε και την παράμετρο του τζετ λαγκ. Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν, π.χ., έπαιζε μέχρι την Πέμπτη στο English Open. Δεν θα είναι 100% έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Κεν Ντόχερτι, που δεν είχε υποχρεώσεις στο Μπρέντγουντ και μάλλον έφτασε νωρίτερα στη Γουχάν.

Στο πρώτο του ματς για το English Open ο Ο’Σάλιβαν δεν είχε παίξει καθόλου καλά. Και τότε είχε μόλις επιστρέψει από ταξίδι (στο Μακάο) και ήταν σκιά του εαυτού του. Νίκησε βέβαια 4-0 τον Άντριου Πάτζετ, αλλά απέναντι σε έναν λίγο πιο ισχυρό παίκτη, ίσως να είχε θέμα. Τέτοιος αντίπαλος είναι ο Ντόχερτι. Έστω και στα 54 του, είναι πιο ανταγωνιστικός απ’ τον άσημο Ουαλό.

Θα νικήσει προφανώς ο Rocket, αλλά περιμένουμε απ’ τον Ιρλανδό να κερδίσει τουλάχιστον δύο frames. Θα το ποντάρουμε με τη μορφή του over 6,5 μια και το βρίσκουμε σε λίγο καλύτερη τιμή στη Fonbet από τη νίκη του Ντόχερτι με αβάντζο 3,5 (1.90 έναντι 1.87). Ας σημειωθεί ότι στην τελευταία μεταξύ τους κόντρα, για το UK Championship του 2018, ο Ο’Σάλιβαν είχε επικρατήσει πολύ δύσκολα (6-5).

Προγνωστικά σνούκερ: Τα άγνωστα αδέλφια

Στο πρόγραμμα των 14:30 βρίσκουμε και δύο άγνωστα ονόματα Κινέζων παικτών. Με μια πρόχειρη αναζήτηση, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για αδέλφια. Ο λόγος για τον 15χρονο Γουάνγκ Σινμπό και τον 12χρονο (!) Γουάνγκ Σιντζόνγκ.

Ο τελευταίος αντιμετωπίζει το νέο αστέρι του κινέζικου σνούκερ, τον Σι Τζιαχούι. Ο οποίος έκλεισε τα 21 τον Ιούλιο και μοιάζει… βετεράνος μπροστά του. Ο ημιφιναλίστ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχει φυσικά τον πρώτο λόγο και είναι πιθανό να νικήσει με διαφορά. Αλλά βάζεις το χέρι σου στη φωτιά; Μπορεί ο πιτσιρίκος να είναι το νέο παιδί-θαύμα.

Συνέβαινε συχνά, στην προ Covid-19 εποχή, να μας παρουσιάζουν οι Κινέζοι τα νέα τους «αστεράκια». Κάπως έτσι είχαμε πρωτοδεί πριν από χρόνια τον Τζόου Γιουελόνγκ, τον Γιουάν Σιτζούν και φυσικά τους «έκπτωτους» πια Τζάο Σιντόνγκ και Γιαν Μπινγκτάο. Θα πάμε, πάντως, με τη λογική. Η οποία λέει ότι ο πιο έμπειρος Σι θα επικρατήσει άνετα. Το χάντικαπ 3,5 frames δίνει 1.65 στη Fonbet.

Θα το συνδυάσουμε με το ματς του μεγάλου αδελφού του, του Σινμπό, σε ένα παρολί που βγάζει συνολική απόδοση μεγαλύτερη του 2.50. Ο 15χρονος άσος αντιμετωπίζει τον 52χρονο Άντονι Χάμιλτον και ασφαλώς δεν θα έχει εύκολο έργο. Ο άσος απ’ το Νότιγχαμ είναι αυτό που λέμε… γριά αλεπού. Βρίσκει τον τρόπο να παγιδεύει τους νεαρούς αντιπάλους του, ακόμα κι όταν δεν είναι στα καλύτερά του.

Με τα κινεζάκια, πάντως, Χάμιλτον έχει ένα θεματάκι. Στο China Open του 2015, ο 17χρονος τότε Τζόου Γιουελόνγκ τον είχε συντρίψει με 5-1. Ο Τζάο Σιντόνγκ είχε ένα 4-0 στο ενεργητικό του στο English Open του 2019 (πριν το ξεπέταγμά του δηλαδή). Κι αν ψάξετε τα head-to-head του Σερίφη με τους υπόλοιπους, θα βρείτε κι άλλες τέτοιες ήττες.

Γι’ αυτό η νίκη του Σινμπό με αβάντζο 3,5 frames, έχει καλές πιθανότητες για το 1.52 που δίνει. Δεν θα κερδίσει δύο frames ο μικρός, αν είναι τόσο μεγάλο ταλέντο ώστε να παίρνει wild card για επίσημο τουρνουά; Μπορεί και όχι. Αλλά το είπαμε και στον τίτλο. Πρώτη μέρα είναι, θα κάνουμε και πειράματα…

Προγνωστικά σνούκερ: Πειράματα... στη ΓουχάνΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Προγνωστικά σνούκερ: Πειράματα... στη Γουχάν

Μονό
14:30
Ο'Σάλιβαν - Ντόχερτι
Over 6,5 frames
1.90
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.51
14:30
Σι - Γουάνγκ Σιντζόνγκ
1 (-3,5)
1.65
14:30
Χάμιλτον - Γουάνγκ Σινμπό
2 (+3,5)
1.52
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις