Εκλογικός πυρετός με 3.40

Προγνωστικά Εκλογών

Τελευταία πράξη των εκλογών για το 2023 και δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα προγνωστικά του #Blackbird με αποδόσεις μέχρι 3.40.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Της επικαιρότητας είναι η πολιτική και πάλι. Μετά το 2/2 στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα θα καταπιαστούμε με προγνωστικά στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ας δούμε λοιπόν τις επιλογές μας.

Προγνωστικά εκλογών: Πέφτουν οι «γαλάζιοι»

Θα ξεκινήσουμε από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Πριν όμως αρχίσουμε την ανάλυση, να τονίσουμε πως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά συγκριτικά με 2019. Με τον νέο εκλογικό νόμο, σε Δήμο και Περιφέρεια, νικητής θα αναδειχθεί ο συνδυασμός, που θα συγκεντρώσει ποσοστό 43% + 1 ψήφο, αντί του 50% + 1 ψήφο του 2019. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε θα οδηγηθούμε σε δεύτερες κάλπες στις 15/10. Οπότε θα χρειαστεί προσοχή στα πονταρίσματα και τις επιλογές μας.

Στο στοιχηματικό κομμάτι, ενδιαφέρουσα μάχη περιμένουμε στον δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας. Φαβορί εδώ έχουμε τον νυν Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, οποίος αυτή την φορά έχει και την επίσημη κομματική στήριξη της ΝΔ, σε αντίθεση με το 2019. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Δημάρχου. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση μάλιστα, το 66,6% δηλώνει πως θέλει αλλαγή Δημάρχου, ενώ συγκεντρώνει και την πιο αρνητική γνώμη μεταξύ όλων των υποψηφίων.

Στην κούρσα της δημαρχίας βρίσκονται και οι Στέλιος Αγγελούδης και Σπύρος Πέγκας. Επικρατέστερο σενάριο μάλιστα, φαίνεται να είναι πως οι Ζέρβας και Αγγελούδης θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν την πρωτιά, το πιθανότερο σε δεύτερο γύρο. Αν επαληθευτεί η παραπάνω δημοσκόπηση στο εν λόγω ζεύγος επικρατεί ο Αγγελούδης. Προβλέπω πως θα έχουμε αλλαγή στο δημαρχιακό θώκο στην συμπρωτεύουσα και ο Στέλιος Αγγελούδης θα κερδίσει την μάχη.  Άλλωστε, φαίνεται πως στηρίζεται από τον ευρύτερο ΠΑΟΚ με υποψηφίους όπως ο Γιάννης Γιαννούλης, Γιώργος Τουρσουνίδης και ο δημοσιογράφος Κωστής Βασιλόπουλος. Αρκεί κανείς να θυμηθεί το μέτωπο υπέρ του Ζέρβα το 2019 και το πόσο μέτρησε η ομάδα που υποστηρίζει. Μέχρι 2.10 πληρώνει στη Novibet η νίκη του Αγγελούδη και θα ποντάρω σε αυτήν.

Δήμος Καλαμαριάς

Δεν πάμε μακριά. Στον για πολλά χρόνια «πράσινο» δήμο της Καλαμαριάς περνάμε. Το πράσινο φυσικά συνδέεται με το ΠΑΣΟΚ. Το 2019 αυτό άλλαξε και ο Γιάννης Δαρδαμανέλης με την στήριξη της ΝΔ κέρδισε τη μάχη απέναντι στο Θεοδόση Μπακογλίδη. Ο νυν Δήμαρχος διεκδικεί εκ νέου την θέση, ωστόσο στο αντίπαλο δέος, έχει υπάρξει ανασυγκρότηση και είναι δύσκολο να πιάσει η «Γενιά Δημιουργίας» το 43% +1 την πρώτη Κυριακή. Δεύτερο φαβορί, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρύσα Αράπογλου. Μεγάλη θα είναι η μάχη στον δεύτερο γύρο και ο δήμαρχος θα εκλεγεί οριακά. Αν μάλιστα στηριχτεί από τον Άρη Τεμενικίδη στο δεύτερο γύρο, τότε το 3.40 αξίζει να έχει θέση στα προγνωστικά εκλογών.

Προγνωστικά εκλογών: Δυναμικά για πρώτη Κυριακή

Στην πρωτεύουσα τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Οι αποδόσεις δίνουν εύκολη νίκη του Μπακογιάννη. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν να αντιτάξουν ηχηρά ονόματα. Ο νυν δήμαρχος μάλιστα το 2019, είχε πλησιάσει το 43% στον πρώτο γύρο, έχοντας απέναντι του Ηλιόπουλο και Γερουλάνο. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μεγάλες δυνάμεις στην πρωτεύουσα όπως φάνηκε και στις βουλευτικές εκλογές Μαΐου – Ιουνίου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ανασυνταχτεί. Αξίζει να ποντάρουμε στη νίκη του νυν Δημάρχου από την πρώτη Κυριακή σε απόδοση 1.90.

Αξία σε H2H

Δεν τελειώνουμε από την πρωτεύουσα. Θα κλείσουμε με το Head to Head ανάμεσα σε Χάρη Δούκα και Κώστα Ζαχαριάδη. Στα ίσα οι αποδόσεις, ωστόσο όπως είπαμε παραπάνω οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα δεν είναι μεγάλες και ο Χάρης Δούκας δεν είναι κάποιο όνομα που θα προσελκύσει από μόνος του κοινό, με όλο τον σεβασμό. Στο 1.85 βρίσκουμε το να επικρατήσει ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογικός πυρετός με 3.40ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Εκλογικός πυρετός με 3.40

Αυτοδιοικητικές εκλογές
Επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Στέλιος Αγγελούδης
2.10
BET: 15 units
Αυτοδιοικητικές εκλογές
Επόμενος Δήμαρχος Καλαμαριάς
Χρύσα Αράπογλου
3.40
BET: 10 units
Αυτοδιοικητικές εκλογές
Δήμος Αθηναίων: H2H πρώτου γύρου Χάρης Δούκας - Κώστας Ζαχαριάδης
Κώστας Ζαχαριάδης
1.85
BET: 40 units
Αυτοδιοικητικές εκλογές
Δήμος Αθηναίων: Να εκλεγεί δήμαρχος από τον 1ο γύρο
Ναι
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις