Ψάχνοντας γκολ στο 2.55

προγνωστικά

Δεύτερη βραδιά για το Champions League με τον #Klhmats να εστιάζει σε δύο αγώνες, ώστε να αγοράσει δυάδα στο 2.55.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Το Champions League μονοπωλεί το ενδιαφέρον γι’ ακόμη μία βραδιά, οπότε είναι αναπόφευκτο να ξεφύγουν προς άλλες διοργανώσεις τα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης. Και η αλήθεια είναι πως οι αποψινές αναμετρήσεις είναι πιο ενδιαφέρουσες στα δικά μου μάτια.

προγνωστικά

Ξεκινώ από την αναμέτρηση Νιούκαστλ – Παρί Σεν Ζερμέν. Τα περισσότερα παιχνίδια που διεξάγονται στο Νησί για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχουν φρενήρη ρυθμό. Κάτι τέτοιο περιμένω απόψε και από τη Νιούκαστλ, μία run and gun αντιμετώπιση, εάν μπορώ να δανειστώ τον όρο από τους μπασκετικούς. Αν μη τι άλλο ομάδα με ποιότητα η Παρί, οπότε από αυτήν την αναμέτρηση θα κρατήσω το αμφίτερμα.

Θα σταθώ όμως και στην αναμέτρηση Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι. Εξαιρετικό σύνολο αυτό των γηπεδούχων, δουλεμένο επιθετικά, βρίσκει δίχτυα σε κάθε ευκαιρία. Στην αντίπερα όχθη η πρωταθλήτρια Ευρώπης, μία Μάντσεστερ Σίτι που φέτος ολίγον τι… προβληματίζει, αλλά βρίσκει σε γενικές γραμμές τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Πάντως, οι «Πολίτες» αμυντικά ακόμη δεν με έχουν πείσει. Goal/goal και εδώ φίλες και φίλοι.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Δυάδα απόδοσης 2.55
22:00
Νιούκαστλ - Παρί Σεν Ζερμέν
Goal/goal
1.55
22:00
Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal
1.65
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις