Γκολ και κάλυψη στο 1.88

προγνωστικά

Με την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γαλατάσαραϊ πιάνεται ο #Klhmats και περιμένει γκολ σε απόδοση 1.88.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Σας είχα αναφέρει πως κολάζει το 2.70 του combo στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και δικαιώθηκα πανηγυρικά. Όσον αφορά στο ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός; Τυπική διαδικασία και πληρωμή του 1.77. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά.

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση για το Champions League, ήρθε η στιγμή για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Σε αυτήν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί τη Γαλατάσαραϊ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη νίκη τους στον όμιλο, η καθεμία για δικούς της λόγους, καθώς αν μη τι άλλο διαθέτουν διαφορετικούς στόχους.

Δεν με έχει πείσει η άμυνα των «κόκκινων διαβόλων», μάλλον είναι από τα πρώτα στοιχεία που πρέπει να δουλέψει ο κόουτς Τεν Χαγκ. Επιθετικά υπάρχει υλικό και ποιότητα, εκτιμώ πως η ομάδα του Νησιού θα τον βρει τον δρόμο της. Με την Κρίσταλ Πάλας άλλωστε, από καθαρή… ατυχία – δυστοκία δεν βρήκε δίχτυα.

Η ομάδα της Τουρκίας ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές το καλοκαίρι, έχοντας ως πρώτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και μία ευρωπαϊκή πορεία. Θα είναι μέσω της δεύτερης θέσης στο Champions League; Θα είναι μέσω της τρίτης θέσης στο Europa League; Πιθανότερο το δεύτερο σενάριο, αλλά δεν έχει σημασία, εάν φτάσει μακριά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτίθεται συχνά – πυκνά και η «Γαλατά» έχει την ποιότητα για να της δημιουργήσει προβλήματα. Όμως, οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετική επίθεση και παίκτες… απρόβλεπους. Δεν με ελκύει, βάσει απόδοσης το over 2,5, όμως το ασιατικό over 3 στο 1.88 θα αποτελέσει την επιλογή μου.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γαλατάσαραϊ
Over 3 AH
1.88
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις