Μπενφίκα – Πόρτο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπενφίκα - Πόρτο προγνωστικά

Μπενφίκα - Πόρτο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΜπενφίκαΠόρτο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπενφίκα – Πόρτο προγνωστικά

  • «Ντα Λουζ» (65.647), Λισαβόνα.
  • Διαιτητής: Ζοάο Πινιέιρο.
  • Στο Super Cup: Μπενφίκα – Πόρτο 2-0.
  • Στα τελευταία δώδεκα μεταξύ τους ματς, η Πόρτο μετρά οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.
  • Η Πόρτο έχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία εννιά ματς στην έδρα της Μπενφίκα.
  • Το under 2,5 επιβεβαιώθηκε σε έξι από τα τελευταία εννέα μεταξύ τους ματς.

Ρεπορτάζ Μπενφίκα

Πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα η Μπενφίκα, όμως τελικά πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Πορτιμονένσε για την έκτη αγωνιστική της Primeira Liga. Ο Μπα (5’) κι ο Μούσα (17’) έδωσαν από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Σμιντ, η οποία φάνηκε πως θα έπαιρνε μια εύκολη νίκη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βαρέλα μείωσε στο 56’ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρίλντο έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν νικήθηκε από τον Τρούμπιν σε εκτέλεση πέναλτι. Τελικά, ο Νέρες κλείδωσε τη νίκη με γκολ στο 66’ και οδήγησε την ομάδα του στο πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα, παραμένοντας έτσι στο -1 από Σπόρτινγκ και Πόρτο.

Stat attack: Μετρά τέσσερα συνεχόμενα over 2,5 σε ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Αμφίβολοι οι Μούσα και Ντι Μαρία, με τον πρώτο πάντως να έχει αρκετές πιθανότητες να είναι διαθέσιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τρούμπιν – Μπα, Οταμέντι, Μοράτο, Άουρσνες – Νέβες, Κοκτσού – Νέρες, Ζοάο Μάριο, Ράφα Σίλβα – Μούσα.

Ρεπορτάζ Πόρτο 

Για άλλη μια φορά δεν έπεισε με την απόδοσή της, αλλά πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε η Πόρτο. Απέναντι στην αρκετά υποδεέστερη Ζιλ Βιθέντε, οι «δράκοι» προηγήθηκαν στο 8’ με τον Ζάιμε, όμως ισοφαρίστηκαν δίκαια πριν το ημίχρονο με γκολ του Αουρέλιο (37’). Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, το γήπεδο «κατηφόρισε» στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να πιέζουν όλο και πιο έντονα για το 2-1. Η λύση ήρθε με κεφαλιά του Εουστάκιο στο 90+1’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ουέντελ για να διατηρήσει την Πόρτο στην κορυφή μαζί με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Stat attack: Από τα δέκα γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα, τα πέντε ήρθαν μετά το 90’.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Μαρκάνο, Ζαϊντού, Βερόν και Εβανίλσον, ενώ αμφίβολος είναι ο Πέπε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόστα – Ζοάο Μάριο, Καρντόσο, Κάρμο, Ουέντελ – Εουστάκιο, Βαρέλα – Πέπε, Ζάιμε, Γκαλένο – Ταρέμι.

Μπενφίκα - Πόρτο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Μπενφίκα – Πόρτο

Σπουδαία μονομαχία στο «Ντα Λουζ» που πέρα από γόητρο έχει και τεράστια βαθμολογικό ενδιαφέρον. Βάσει αποτελεσμάτων τα πάνε καλύτερα οι φιλοξενούμενοι, όμως η εικόνα της Μπενφίκα είναι πιο πειστική μέχρι στιγμής. Από τους 16 βαθμούς της που έχει πάρει μέχρι στιγμής η Πόρτο, οι μισοί ήρθαν με γκολ στις καθυστερήσεις. Δύσκολα θα έχει και σε ένα τέτοιο παιχνίδι τη δυνατότητα να φτάσει μέχρι εκεί το παιχνίδι. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους επιλέγοντας τον άσο στο 2.10 της Novibet.

Μπενφίκα - Πόρτο προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μπενφίκα - Πόρτο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μονό
22:15
Μπενφίκα - Πόρτο
1
2.10
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις