ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Με το τριάρι στο «Καραϊσκάκης»

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Με το τριάρι στο «Καραϊσκάκης»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Με το τριάρι στο «Καραϊσκάκης»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με το τριάρι στο «Καραϊσκάκης»

προγνωστικά

Από Premier League, Ligue 1 αλλά και Super League προκύπτουν οι σημερινές επιλογές του #Bats, με ταβάνι τον τριπλασιασμό.

Συνεχίζουμε με προγνωστικά σε γκολ αλλά και σε συνδυαστικές επιλογές για αυτή την Κυριακή.

Προγνωστικά: Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ

Η Λίβερπουλ επιστρέφει στο «Άνφιλντ» για την έκτη αγωνιστική της Premier League, αντιμετωπίζοντας την επικίνδυνη Γουέστ Χαμ. Αμφότερες ξεκίνησαν πολύ δυνατά την σεζόν, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως φέτος στόχος τους είναι ο πρωταθλητισμός. Οι νίκες με 3-1 στην έδρα της Γουλβς για το πρωτάθλημα και της ΛΑΣΚ Λιντζ για το Europa League ήρθαν με ανατροπή. Οι «κόκκινοι» βγάζουν χαρακτήρα, όμως παράλληλα καλούνται να λύσουν και τα αμυντικά τους θέματα. Μόνο στο ματς με την Άστον Βίλα κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους φέτος.

Το ίδιο ισχύει και για τη Γουέστ Χαμ, που παρότι έχει απολογισμό 3-1-1 στην Premier League και κέρδισε στην πρεμιέρα του Europa League την Μπάτσκα Τόπολα, έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της. Αναπόφευκτα περιμένουμε λοιπόν έναν αγώνα με γκολ εκατέρωθεν, όμως δύσκολα θα σπάσει το φαβορί. Ο άσος σε συνδυασμό με το αμφίτερμα πληρώνει 2.62 στη Novibet και θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή.

Ολυμπιακός – Κηφισιά

Ικανοποιητικό πρόσωπο παρουσίασε στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ολυμπιακός την προηγούμενη Κυριακή, φεύγοντας με την ισοπαλία από την έδρα της ΑΕΚ. Αντιθέτως, μεσοβδόμαδα δεν ήταν αρκετά σοβαρός στην άμυνα και υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν, με 3-2 από τη Φράιμπουργκ για την εντός έδρας πρεμιέρα του Europa League. Στόχος σήμερα το ξέσπασμα για τους «ερυθρολεύκους», που καλούνται να διατηρήσουν και την πρωτιά στη βαθμολογία. Η Κηφισιά, που προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-4 με τον Πανσερραϊκό (έχανε μέχρι και με 3-0), δεν έχει την ποιότητα για να προβάλλει αντίσταση. Με τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και το επιθετικό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο που παίζουν οι Πειραιώτες, ο άσος με no goal και over 2,5 στο 3.00 της Novibet αποκτά αξία.

Προγνωστικά: Βόλος – Αστέρας Τρίπολης

Παραμένουμε στην Ελλάδα, με την αναμέτρηση του Βόλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει στο μικροσκόπιο. Δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν οι δύο ομάδες, με τον Βόλο να μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, και τον Αστέρα να έχει απολογισμό 1-1-2 μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Αμφότεροι οι σημερινοί αντίπαλοι δείχνουν καλά στοιχεία στην επίθεση, όμως αμυντικά… μπάζουν. Εκτός έδρας οι Αρκάδες δέχτηκαν δύο «τριάρες» (από ΠΑΟΚ και Άρη), την στιγμή που η ομάδα της Θεσσαλίας έχει δεχτεί πέντε γκολ στην έδρα της (δύο από Λαμία και τρία από ΑΕΚ). Αδικαιολόγητα ψηλά βρίσκουμε το over 2,5 και θα το πάρουμε στο 2.40 της Fonbet.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ

Το «Classique» κλέβει την παράσταση στην έκτη αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1. Μετά την ήττα με 3-2 εντός έδρας από τη Νις, η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στις νίκες με την εντός έδρας επικράτηση απέναντι στην Ντόρτμουντ για το Champions League. Οι Παριζιάνοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και με το 2-0 ξεκίνησαν με το «δεξί» τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Αντίθετα, στο στρατόπεδο της Μαρσέιγ το κλίμα είναι τεταμένο. Ο κόουτς Μαρθελίνο παραιτήθηκε ενώ είχε αναλάβει την ομάδα το καλοκαίρι, ενώ ο πρόεδρος Λονγκόρια παρέμεινε στη θέση του παρά τις απειλές που δέχτηκε κατά της ζωής του. Στο αγωνιστικό, οι ισοπαλίες με 0-0 κόντρα σε Τουλούζ για το πρωτάθλημα και με 3-3 στην έδρα του Άγιαξ για το Europa League έφτασαν το αήττητο σερί των Μασσαλών στα επτά ματς, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς της σεζόν. Ωστόσο, οι εμφανίσεις της δεν είναι ικανοποιητικές και η αστάθεια στο κομμάτι του προπονητή δε θα βοηθήσει καθόλου την προσπάθειά της απόψε. Γι’ αυτό δίνουμε προβάδισμα στην έδρα και πάμε με τον άσο με over 1,5 στο 1.91 της Novibet.

Με το τριάρι στο «Καραϊσκάκης»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με το τριάρι στο «Καραϊσκάκης»

Combo
16:00
Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ
1 & goal/goal
2.62
BET: 25 units
Combo
17:00
Ολυμπιακός - Κηφισιά
1 & no goal & over 2,5
3.00
BET: 22 units
Μονό
20:00
Βόλος - Αστέρας Τρίπολης
Over 2,5
2.40
BET: 28 units
Combo
21:45
Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ
1 & over 1,5
1.91
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις