Με το δεξί Λειψία και Νιούκαστλ

προγνωστικά

Ο #Farantos πιάνεται από την πρεμιέρα του Champions League και δίνει τα προγνωστικά του για τα παιχνίδια σε Μιλάνο και Βέρνη.

Καλημέρα στους αναγνώστες του koubanezos.gr. Στα σημερινά προγνωστικά θα ασχοληθούμε με την πρεμιέρα του Champions League. Προσωπικά, τα παιχνίδια που μου έκαναν κλικ ήταν της Μίλαν με την Νιούκαστλ και της Γιούνγκ Μπόις με τη Λειψία.

Προγνωστικά: Μίλαν – Νιούκαστλ

Ρεπορτάζ: Απότομη προσγείωση για τη Μίλαν, καθώς γνώρισε βαριά ήττα από την συμπολίτισσα Ίντερ με σκορ 5-1. Παρότι ξεκίνησε με 3/3 στο πρωτάθλημα, αυτή η ήττα μπορεί να της έδωσε ένα μάθημα ενόψει της συνέχειας σε Ιταλία και Ευρώπη. Ο Στέφανο Πιόλι δεν υπολογίζει στον Καλουλού, ενώ πάγια τραυματίας κι εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο Μπενασέρ.

Η Νιούκαστλ εξαργύρωσε την περσινή καλή πορεία στην Premier League και μετά από είκοσι χρόνια συμμετέχει ξανά στο Champions League. Φέτος έχει μπει λίγο μουδιασμένα, αφού έχει δύο νίκες και τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, όμως παραμένει μια επικίνδυνη ομάδα μεσοεπιθετικά. Ο Έντι Χάουι δεν υπολογίζει στον Γουίλοκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ζοέλιντον.

Εκτίμηση: Από τη μία η βαριά φανέλα της Μίλαν, από την άλλη η αύρα της Νιούκαστλ. Πιστεύω θα βρουν και οι δύο το δρόμο προς τα δίχτυα. Επίσης οι «καρακάξες» θα δώσουν υψηλό τέμπο στο ματς. Επομένως πάμε με το X2 & goal/goal στο 2.40 της Novibet.

Γιούνγκ Μπόις – Λειψία

Ρεπορτάζ:  H Γιούνγκ Μπόις έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, καθώς παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει έξι νίκες σε εννέα αναμετρήσεις. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει βρει και την ισορροπία στα μετόπισθεν, κρατώντας ανέπαφη την εστία της. Ο Ραφαέλ Βικί θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Από τη μεριά της η Λειψία, παρότι ξεκίνησε με ήττα στο πρωτάθλημα, στη συνέχεια βρήκε τα πατήματα της και νίκησε εύκολα τα επόμενα τρία παιχνίδια. Μη διαθέσιμοι για τον Μάρκο Ρόζε είναι οι Χαϊντάρα, Μπιτσιαμπού, Όρμπαν και Όλμο.

Εκτίμηση: Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους εδώ και πέντε παιχνίδια, όμως η Λειψία είναι άλλης δυναμικής. Οπότε θα πάμε με το 2 & over 1,5 στο 1.91 της Novibet. Επίσης το να σκοράρει ο Οπέντα στο 2.10 ή ο Σίμονς στο 3.20 είναι αποδόσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Με το δεξί Λειψία και ΝιούκαστλΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με το δεξί Λειψία και Νιούκαστλ

Combo
19:45
Μίλαν - Νιούκαστλ
X2 & goal/goal
2.40
BET: 20 units
Combo
19:45
Γιούνγκ Μπόις - Λειψία
2 & over 1,5
1.91
BET: 20 units
Σκόρερ
19:45
Γιούνγκ Μπόις - Λειψία
Γκολ Οπέντα
2.10
BET: 5 units
Σκόρερ
19:45
Γιούνγκ Μπόις - Λειψία
Γκολ Σίμονς
3.20
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις