Ελληνική ζαριά στο 2.00

Προγνωστικά Super League

Προγνωστικά Super League: Επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα και ο #Blackbird έχει επιλογή διπλασιασμού στο Αγρίνιο.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Επιστρέφει επιτέλους η δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα. Με μια αναμέτρηση θα ασχοληθούμε σήμερα στα προγνωστικά Super League.

Προγνωστικά Super League: Πρώτα Αγρίνιο και έπειτα Βιγιαρεάλ

Στο Αγρίνιο μας ταξιδεύουν τα προγνωστικά Super League.  Δεύτερη ισοπαλία για τον Παναιτωλικό, την περασμένη αγωνιστική, αφού λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ισοφάρισε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Σούρερ ψάχνει ακόμα τα πατήματα της. Μια νίκη είναι απαραίτητη για τον Παναιτωλικό για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, ωστόσο η κληρωτίδα με την επανέναρξη, του έβγαλε μια απαιτητικότατη αποστολή.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, αήττητος ως τώρα στο πρωτάθλημα, δεν έχει δεχτεί κανένα γκολ στο πρωτάθλημα και μετράει δύο νίκες. Τελευταία αυτή στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ, όπου δυσκολεύτηκε.  Λυτρωτής ήταν ο Παλάσιος στο 74ο  λεπτό, δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του. Σήμερα στο Αγρίνιο ψάχνει ακόμα μια νίκη, ώστε να μην δημιουργηθούν θέματα ενόψει της αναμέτρησης με την Βιγιαρεάλ σε λίγες μέρες.

Σφιχτός δείχνει ο Παναιτωλικός τις πρώτες αγωνιστικές.  Σίγουρα θα το παλέψει μέχρι τέλους και μόνο εύκολο απόγευμα δεν θα έχουν οι «πράσινοι». Από την άλλη η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να νικάει αυτά τα ματς. Θα πάρουμε το διπλό συνδυαστικά με το under 3,5 στην Novibet σε απόδοση 2.00. Ο Παναθηναϊκός είναι προσεκτικός και θα αρκεστεί να πάρει την νίκη χωρίς πολλά – πολλά.

Ελληνική ζαριά στο 2.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ελληνική ζαριά στο 2.00

Μονό
20:30
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
2 & under 3,5
2.00
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις