Ελλάς, Ευρώπη έως… 43.32

προγνωστικά

Ο #Farantos υπολογίζει τις πιθανότητες για ευρωπαϊκή πορεία των ελληνικών ομάδων και μας δίνει τα μακροχρόνια στοιχήματά του.

Μετά από 9 χρόνια  τέσσερις ομάδες εκπροσωπούν την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάποιοι είχαν πιο βατές κληρώσεις και άλλοι πιο δύσκολες. Όμως αυτό που μπορούμε να δούμε είναι ότι οι ελληνικές ομάδες έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να μαζέψουν βαθμούς. Αυτό φυσικά θα ανεβάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα την Ελλάδα στο ranking της UEFA. Πάμε να τους δούμε έναν έναν ξεχωριστά.

Ολυμπιακός: Θα ισχύσει το έπαθε και έμαθε;

Ρεπορτάζ: Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον Α’ όμιλο με την κάτοχος του Conference League, Γουέστ Χαμ, την περσινή γνώριμη, Φράιμπουργκ και την άπειρη Μπάσκα Τόμπολα.

Τα «σφυριά» είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση. Έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν στην Αγγλία και θέλουν μια ανάλογη πορεία και φέτος στην Ευρώπη. Η Φράιμπουργκ δεν έχει αλλάξει και πολύ από πέρυσι. Όσο για την σέρβικη ομάδα θα κοιτάξει να αποδώσει όσο καλύτερα μπορεί στις απαιτήσεις του ομίλου.

Οι Πειραιώτες είναι μια νέα ομάδα και θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να βρουν τη χημεία μεταξύ τους, ώστε να μην την πατήσουν, όπως την προηγούμενη σεζόν. Θα προσπαθήσει να βρεθεί στις πρώτες δύο θέσεις, όμως το να καταλήξει στην 3η θέση στο 2.05 απόδοση της Novibet μου κεντρίζει πιο πολύ το ενδιαφέρον.

ΑΕΚ: Από υπέρβαση σε υπέρβαση

Ρεπορτάζ: Η ΑΕΚ ήταν η πιο άτυχη από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Καθώς θα αντιμετωπίσει στον Β’ όμιλο τον Άγιαξ, την Μαρσέιγ και την Μπράιτον.

Ο Αίαντας σίγουρα δεν είναι η ομάδα που αντιμετωπίσει το 2018 στο Champions League. Έχει χάσει λίγο την δυναμική του, αλλά παραμένει ένας δύσκολος αντίπαλος. Οι Μασσαλοί ξεκίνησαν με μουρμούρα τη σεζόν, λόγω του αποκλεισμού από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League και της κακής αρχής στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Οι «Γλάροι» αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με αρκετές στοιχηματικές εταιρίες να την έχουν ως φαβορί του ομίλου.

Η Ένωση θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση. Συνεπώς  η Ένωση να κατακτήσει την 3η θέση του ομίλου στο 5.50 της Novibet έχει το ρίσκο της, αλλά γιατί να μην παλέψει έστω για την θέση που οδηγεί στο Conference League;

Παναθηναϊκός: Κλήρωση στα μέτρα του

Ρεπορτάζ:  Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πει πως η κλήρωση έφερε αντιπάλους, τους οποίους μπορεί να κοντράρει στον ΣΤ’ όμιλο. Η Βιγιαρεάλ δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν (προχώρησε σε αλλαγή προπονητή), όμως όπως όλες οι ισπανικές ομάδες βάζουν δύσκολα στις εληνικές.

Η Ρεν τα τελευταία πέντε χρόνια παίζει στην Ευρώπη, ενώ και τη Μακάμπι Χάιφα είναι υπολογίσιμη δύναμη.

Το τριφύλλι δυνάμωσε σημαντικά το ρόστερ του φέτος και με την εικόνα που έδειξε στα προκριματικά του Champions League, μπορεί να συνεχίσει στην Ευρώπη. Οπότε θεωρώ πως η 3η θέση φαντάζει η πιο εύκολη για τους πράσινους στο 2.65 απόδοση της Novibet.

ΠΑΟΚ: 2ο φαβορί στον όμιλο του

Ρεπορτάζ:  Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετές πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, καθώς κληρώθηκε στον Ζ’ όμιλο με τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ελσίνκι και Αμπερτίν.

Μπορεί η Άιντραχτ να είναι μέσα στα φαβορί για να κατακτήσει την διοργάνωση, όμως Ελσίνκι και Αμπερτίν δεν φοβίζουν. Επιπλέον, ο Δικέφαλος του Βορρά ενισχύθηκε σημαντικά το φετινό καλοκαίρι. Έτσι η πρόκριση στην επόμενη φάση φαντάζει εφικτή, λόγω της απόδοσης στο 1.45 της Novibet.

Υ.Γ.: Ο καθένας μπορεί αν θέλει να τα παίξει όλες τις στοιχιματικές επιλογές, φτιάχνοντας μια απόδοση στο 43.32. Βέβαια μπορεί να διαλέξει, όποια θέλει για να φτιάξει ένα μακροχρόνιο στοίχημα. Πάντως, όλες οι ελληνικές ομάδες μπορούν για το βήμα παραπάνω φέτος. Ειδικά στο Conference League, αφού ο τελικός θα γίνει επί ελληνικού εδάφους και γιατί όχι να φτάσει κάποια στον τελικό.

Ελλάς, Ευρώπη έως… 43.32ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ελλάς, Ευρώπη έως… 43.32

Europa League 2023-24
Α' όμιλος - 3η θέση
Ολυμπιακός
2.05
BET: 10 units
Europa League 2023-24
Β' όμιλος - 3η θέση
ΑΕΚ
5.50
BET: 5 units
Europa League 2023-24
ΣΤ' όμιλος - 3η θέση
Παναθηναϊκος
2.65
BET: 10 units
Conference League 2023-24
Ζ' όμιλος - Να προκριθεί
ΠΑΟΚ
1.45
BET: 30 units
Παρολί απόδοσης 43.32
Α' όμιλος - 3η θέση
Ολυμπιακός
2.05
Β' όμιλος - 3η θέση
ΑΕΚ
5.50
ΣΤ' όμιλος - 3η θέση
Παναθηναϊκός
2.65
Ζ' όμιλος - Να προκριθεί
ΠΑΟΚ
1.45
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις