Αντί για 100αρι ποντάρουμε 3.50

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στην πολιτική το «γυρνάει» ο #Blackbird δίνοντας τα προγνωστικά του στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Σήμερα θα ξεφύγουμε από τα ποδοσφαιρικά και τα αθλητικά γενικότερα, με δύο επιλογές στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μάχη για τη νέα ηγεσία και την νέα εποχή

Μετά το διπλό διασυρμό στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου, ο -για 15 έτη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Αλέξης Τσίπρας, παραιτήθηκε θέτοντας άμεσα θέμα ηγεσίας στην παράταξη. Αδιαφιλονίκητο φαβορί μέχρι πριν λίγο καιρό, ήταν η Έφη Αχτσιόγλου, που όπως όλα έδειχναν, με περίπατο θα έπαιρνε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά πριν από την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος έκανε δυναμικό «μπάσιμο» και κυνηγάει με αξιώσεις την προεδρία.

Έχει κάνει μια πολύ δυνατή καμπάνια και φαίνεται πως έχει επενδύσει πολλά σε αυτή την εκστρατεία. Μια προσωπικότητα που έχει πολλούς υποστηρικτές αλλά και πολλούς που είναι από επιφυλακτικοί έως και εχθρικοί απέναντι του. Ωστόσο, έχει ρεύμα και όπως φαίνεται θα είναι αυτός που τη δεύτερη Κυριακή, μαζί με την Αχτσιόγλου θα διεκδικήσουν την προεδρία. Δεν μπορώ να αγνοήσω το 3.50 στη νίκη του Κασσελάκη. Άλλωστε ανατροπές σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε ξαναδεί και εύκολα μπορούν να επαναληφθούν.

Υπάρχει και ένας υποψήφιος ο οποίος προκάλεσε αίσθηση όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Ο λόγος για τον Στέφανο Τζουμάκα, του οποίου η νίκη φτάνει να πληρώνει μέχρι και 100.00 στη Stoiximan. Ωστόσο, δύσκολο να συνεννοηθούμε όλοι να τον ψηφίσουμε την Κυριακή και να «βαρέσουν» κανόνι οι στοιχηματικές. Δεν θεωρώ πως θα τα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές και ορθά τον κατατάσσουν τελευταίο οι στοιχηματικές. Γνώμη μου είναι πως δεν θα ξεπεράσει το 3,50%, που είναι το line. Με το under θα πάμε εδώ σε απόδοση 1.80.

Αντί για 100αρι ποντάρουμε 3.50ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αντί για 100αρι ποντάρουμε 3.50

Μακροχρόνιο Εκλογών ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενος αρχηγός
Στέφανος Κασσελάκης
3.50
BET: 5 units
Μακροχρόνιο Εκλογών ΣΥΡΙΖΑ
Ποσοστό στον Α' γύρο
Στέφανος Τζουμάκας under 3,50%
1.80
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις