Υπάρχει αξία σε αυτό το 2.15

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel προβαίνει σε μακροχρόνια πρόβλεψη για τον όμιλο του Ολυμπιακού και καταλήγει σε απόδοση 2.15.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Καλή εβδομάδα να έχουμε, εβδομάδα με ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος για τις Εθνικές ομάδες, μιας που τα εγχώρια πρωταθλήματα διακόπηκαν προσωρινά. Όμως, δεν θα μπορούσαμε στα ψαγμένα προγνωστικά μας να μην ασχοληθούμε με μία μακροχρόνια πρόβλεψη.

Πιο συγκεκριμένα, θέλω να σταθώ στον πρώτο όμιλο του Europa League. Εκεί, βρίσκεται ο Ολυμπιακός και αναμένεται να κοντραριστεί με τη Γουέστ Χαμ, τη Φράιμπουργκ, αλλά και την πιο αδύναμη Μπάτσκα Τόπολα από τη Σερβία.

Σε μία πιο… μπακαλίστικη σκέψη, οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν πρωτίστως το 2/2 απέναντι στους αδύναμους Σέρβους, ώστε να έχουν το λιγότερο την 3η θέση που οδηγεί στο Conference League.

Από εκεί και πέρα, θεωρώ τη Γουέστ Χαμ μεγάλο φαβορί για τον όμιλο. Κατέκτησε πέρυσι το Conference League και πλέον έχει μεγαλύτερη εμπειρία, ενώ σαφέστατα το ρόστερ της δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό της Φράιμπουργκ ή του Ολυμπιακού. Γερμανοί και Έλληνες αναμένεται να κοντραριστούν για τη δεύτερη θέση, εκτιμώντας προσωπικά πως στο νήμα αναμένεται η Φράιμπουργκ να συνεχίσει στο Europa League.

Κρατάω, λοιπόν, την 1η θέση για τη Γουέστ Χαμ και την 4η για την Μπάτσκα Τόπολα.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μακροχρόνιο Europa League
1ος όμιλος
Γουέστ Χαμ 1η θέση & Μπάτσκα Τόπολα 4η θέση
2.15
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις