Χέρι – χέρι στα νοκ άουτ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Μουντομπάσκετ μετά από τέσσερα συνεχόμενα ταμεία και ποντάρει στις ευρωπαϊκές δυνάμεις.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Άλλη μια μέρα με ταμείο η χθεσινή, έστω κι αν αγχωθήκαμε λίγο. Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ με προγνωστικά Μουντομπάσκετ ποντάροντας στην εμπειρία και την τακτική ανωτερότητα κάποιων ομάδων.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Κερδίζουν και περνούν

Δύο από τους τέσσερις ομίλους έχουν ήδη κριθεί και παίζεται η πρώτη θέση. Στους άλλους δυο υπάρχει απόλυτη ισοβαθμία και οι νικητές των αγώνων θα βρεθούν στην επόμενη φάση. Το πρώτο μας ποντάρισμα θα πάει στην πρόκριση της Ιταλίας και της Σερβίας. Οι δυο ευρωπαϊκές ομάδες του ομίλου, αντιμετωπίζουν αντίστοιχα τη Δομινικανή Δημοκρατία και το Πουέρτο Ρίκο. Αμφότερες διαθέτουν ρόστερ με εμπειρία και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Τακτικά υπερτερούν και στα κρίσιμα παιχνίδια αυτό είναι κομβικό. Θεωρώ ότι και οι δυο θα κερδίσουν λοιπόν, σε ματς που δε θα κριθούν στον πόντο. Μάλιστα η Σερβία μπορεί να επικρατήσει και με διψήφια διαφορά.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Στους δύο όμιλους που ξέρουμε ήδη τις ομάδες που προκρίνονται, παίζεται μόνο η πρωτιά. Στην μία περίπτωση δεν προκύπτει κάποια ευκαιρία, αφού τα χάντικαπ στο ΗΠΑ – Λιθουανία είναι απαγορευτικά. Αντίθετα στην αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Σλοβενία, θεωρώ ότι το σετ αδικεί τους Γερμανούς. Η παρέα του «αγαπητού» σε όλους μας Σρέντερ έχει παρουσιάσει, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα σύνολα και θεωρώ ότι είναι φαβορί για ένα μετάλλιο. Η μονοδιάστατη Σλοβενία του Ντόνσιτς δύσκολα θα τους απειλήσει, παρόλο που προέρχεται από εμφατική νίκη επί της Αυστραλίας. Εκτός από την επιπλέον κούραση, αφού είχε πιο δύσκολο ματς, έχει κενά σε πολλές θέσεις. Ο πρώτος λόγος στη Γερμανία και μάλιστα όχι σε ματς που θα κριθεί στο σουτ.

Δυάδα απόδοσης 2.13
11:00
Ιταλία - Πουέρτο Ρίκο
1 (-4,5)
1.47
15:00
Δομινικανή Δημοκρατία - Σερβία
2 (-5,5)
1.45
BET: 25 units
Μονό
14:10
Γερμανία - Σλοβενία
1 (-4,5)
1.84
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 4.77
14:10
Γερμανία - Σλοβενία
1 (-6,5)
2.15
15:00
Δομινικανή Δημοκρατία - Σερβία
2 (-11,5)
2.22
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις