Κανόνια και διάβολοι στο 1.77

προγνωστικά

Ποντάρισμα μας δίνει ο #Georgiou από την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League

O Σεπτέμβρης μας καλωσορίζει με ένα μεγάλο παιχνίδι στην Premier League, αυτό ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εμείς είμαστε έτοιμοι να σας προϊδεάσουμε με τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θετικό κρίνεται μέχρι στιγμής το ξεκίνημα της Άρσεναλ στον δύσκολο μαραθώνιο της Premier League, καθώς οι «κανονιέρηδες» έχουν σημειώσει 2 νίκες και 1 ισοπαλία, με την τελευταία να είναι απέναντι στη Φούλαμ με 2-2, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τέρμα του Περέιρα από τα αποδυτήρια, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με τους Σάκα και Ενκέτια στο 70′ και 72′ αντίστοιχα, ωστόσο ο Παλίνια στο 87′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Σήμερα υποδέχονται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 4η αγωνιστική, όπου σε διάφορα «πηγαδάκια» υπάρχει πολύ γκρίνια και μουρμούρα για τους πειραματισμούς του Μικέλ Αρτέτα και είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες του έχουν κρατήσει μόλις μια φορά ανέπαφη την εστία τους στους τελευταίους εννέα αγώνες στο «Emirates», ωστόσο καλύπτουν τις αμυντικές τους αδυναμίες  με επιθετική ικανότητα, έχοντας σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στα εννέα από τα τελευταία 10 παιχνίδια. Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Τακεχίρο Τομιγιάσου που επιστρέφει από κάρτες, όσο και τον Ολεξάντρ Ζιντσένκο που φαίνεται ότι έχει αναρρώσει πλήρως από ένα πρόβλημα με τη γάμπα, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους μακροχρόνια τραυματίες Τίμπερ και Ελνενί που συνεχίζουν θεραπεία στο γόνατο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είδαν κι έπαθαν μέχρις ότου πάρουν το τρίποντο της νίκης κόντρα στη Νότιγχαμ την περασμένη εβδομάδα στο «Ολντ Τράφορντ», με τους φιλοξενούμενους να γίνονται η πρώτη ομάδα στη διοργάνωση που σκοράρει δύο φορές στα τέσσερα πρώτα λεπτά κόντρα στη Μάντσεστερ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μετά τα γκολ των Αβονίγι και Μπόλι, έπρεπε να έρθει ο Κρίστιαν Έρικσεν να μειώσει σε 1-2, παραδίδοντας τη σκυτάλη στους Καζεμίρο και Μπρούνο Φερνάντες που ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 76′ για το τελικό 3-2.

«Αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας του Τεν Χαγκ αποτελούν τα εκτός έδρας ματς μιας και έχουν μόλις τρεις νίκες στους τελευταίους 11 αγώνες τους, σκοράροντας μόλις ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα. O Oλλανδός τεχνικός στο σημερινό παιχνίδι με την Άρσεναλ καλείται να βρει λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα του, κυρίως με τους τραυματισμούς αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του, ούτε λίγο ούτε πολύ 7 παίκτες. Ο λόγος για τον Ραφαέλ Βαράν που αποχώρησε λαβωμένος από το ματς με την Νότιγχαμ και θα μείνει στα «πιτς» για εβδομάδες, αλλά και τους Λουκ Σο και Ταϊρέλ Μαλάσια με μυϊκά προβλήματα, Μέισον Μάουντ στον μηρό, Κόμπι Μαϊνού στον αστράγαλο, Αμάντ Ντιαλό στο γόνατο και Τομ Χίτον στη γάμπα. Γίνεται προσπάθεια να προλάβει μέχρι τελευταία στιγμή ο Ράσμους Χόιλουντ και να κάνει το ντεμπούτο του ενώ όσον αφορά τον Σέρχιο Ρεγκιλόν που ήρθε ως δανεικός από την Τότεναμ θα βρίσκεται στην αποστολή αλλά όχι και στο βασικό σχήμα.

\Επιλέγουμε λοιπόν το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1.77 στη Novibet.

Κανόνια και διάβολοι στο 1.77ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κανόνια και διάβολοι στο 1.77

Combo
18:30
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Goal/goal & over 2,5
1.77
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις