Χάνει η μάνα το παιδί

ψαγμένα προγνωστικά

Σε παιχνίδι που προμηνύει και υπόσχεται γκολ στηρίζεται στη στήλη του Σαββάτου ο #Fidel και σε απόδοση 1.80.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Η Ραπίντ Βιέννης φοβήθηκε υπερβολικά τη Φιορεντίνα και το ενδεχόμενο πρόκρισής της στους ομίλους του Conference League, ηττήθηκε στη Φλωρεντία με 2-0 και έμεινε εκτός Ευρώπης. Μοιραία δεν επιβεβαιώθηκαν τα ψαγμένα προγνωστικά της Πέμπτης, όμως οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε.

Στο σημερινό μενού έχουμε ματσάρα. Κατ’ εμέ, το καλύτερο του αποψινού προγράμματος. Η Μπράιτον υποδέχεται τη Νιούκαστλ. Το καλύτερο ποδοσφαιρικό project της Αγγλίας υποδέχεται μία ομάδα που επενδύει πολλά εκατομμύρια, αλλά στοχευμένα και σε παίκτες με μέλλον, like Τονάλι, Μπρούνο Γκιμαράες και Ισάκ.

Αμφότερες παράγουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Θεαματικό, θελκτικό. Ποδόσφαιρο που ο καθείς χαίρεται να παρακολουθεί, να αφιερώσει εκείνο το δίωρο της πίτσας και της μπύρας σε αυτές τις ομάδες. Πόσο μάλλον τη στιγμή που βρίσκονται αντίπαλες στα εκατό μέτρα του αγωνιστικού χώρου.

Πάμε όμως στα ψαγμένα προγνωστικά. Καμία εκ των δύο δεν θα αλλάξει αγωνιστικό στυλ. Είναι στη φύση τους πλέον η επίθεση, το γκολ, το θέαμα. Ο φρενήρης ρυθμός. Δεν γίνεται να μην σταθώ στα γκολ, κρατάω το ασιατικό over 3.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:30
Μπράιτον - Νιούκαστλ
Over 3 AH
1.78
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις