Άνοιγμα μεν, προσδοκίες δε

ψαγμένα προγνωστικά

Δύο σημεία στην στήλη της Κυριακής έχει ο #Fidel, που εστιάζει στην Super League και στην La Liga.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Τελευταία στήλη για τούτη την εβδομάδα, τελευταία ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος. Για να είμαι ειλικρινής, Εθνικές ομάδες έρχονται, δεν ξέρω κατά πόσο θα είμαι ενεργός σε εκείνη την περίοδο, καθώς σπανίως βγάζουν στοιχηματικές ευκαιρίες στο κουπόνι. Πάμε όμως στα σημεία της Κυριακής.

Επιστροφή Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη. Επιστροφή του «Στρατηγού» Άκη, όπως τον αποκαλούν στη Θεσσαλονίκη. Ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να ρίξει αρκετή δουλειά για να σουλουπώσει τους «κιτρινόμαυρους», που μετρούν 2/2 ήττες φέτος. Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε την περασμένη αγωνιστική του ΟΦΗ εντός έδρας με 3-0 και η αλήθεια είναι πως με εξέπληξε. Παράλληλα, ενισχύθηκε προς το τέλος του μεταγραφικού παζαριού. Πιστεύω πως μπορεί να βάλει δύσκολα στον Άρη, κρατάω το διπλό με +1 ασιατικό χάντικαπ.

Συνεχίζω με Ισπανία. Κουρασμένη η Οσασούνα, έφτασε μία ανάσα από τους ομίλους του Conference League, δεν άντεξε όμως στο τέλος και αποκλείστηκε από την Κλαμπ Μπριζ. Είναι κουρασμένη από το ταξίδι στο Βέλγιο, κάτι που θέλει και πρέπει να εκμεταλλευτεί η Μπαρτσελόνα, που υπερτερεί ποιοτικά και σε θέματα εμπειρίας. Με το διπλό…

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
20:00
Άρης - Αστέρας Τρίπολης
2 (+1 ΑΗ)
1.87
BET: 25 units
Μονό
22:00
Οσασούνα - Μπαρτσελόνα
2
1.65
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.47
20:00
Άρης - Αστέρας Τρίπολης
2 (+1,5 ΑΗ)
1.50
22:00
Οσασούνα - Μπαρτσελόνα
2
1.65
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις