Έτοιμοι για ρίσκο στο 2.25;

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel εστιάζει στην αναμέτρηση Φιορεντίνα - Ραπίντ Βιέννης και καταλήγει σε πρόταση... ρίσκο στο 2.25.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ότι έγραψα την περασμένη εβδομάδα με επιβεβαίωσε απόλυτα. Αποκορύφωμα η ανάλυση της Κυριακής για την αναμέτρηση της Λαμίας απέναντι στον Άρη, που φυσικά μας… πήγε ταμείο. Όλα τα ψαγμένα προγνωστικά της περασμένης εβδομάδας πρασίνισαν, επιστροφή σήμερα Πέμπτη στην ενεργό δράση.

Στο αποψινό πρόγραμμα έχουμε τις αναμέτρησεις Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Χαρτς. Σαφώς και υποστηρίζουμε τις ελληνικές ομάδες, σαφώς και θέλουμε 2/2 νίκες. Όμως, στα ψαγμένα προγνωστικά της ημέρας, δεν θα αγοράσω κάτι. Αντιθέτως, θα ταξιδέψω στην Ιταλία για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Ραπίντ Βιέννης.

Στο πρώτο παιχνίδι στην Αυστρία, η Ραπίντ επικράτησε με 1-0. Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης, αλλά αν μη τι άλλο υπαρκτό. Τραγικό το σετ των αποδόσεων για τον επαναληπτικό, άσος των γηπεδούχων προσφέρεται σε αποδόσεις από 1.20 έως και 1.25. Δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, δεν παίζει δα και η… Μπαρτσελόνα του Πεπ, εκείνο το φόβητρο.

Το goal/goal όμως στο 2.25 είναι κάτι παραπάνω από ουσιώδες και ελκυστικό. Σε καμία περίπτωση δεν πείθει η άμυνα της «Φιόρε», ενώ στην αντίπερα όχθη, η Ραπίντ διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές στο επιθετικό τρίτο.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:00
Φιορεντίνα - Ραπίντ Βιέννης
Goal/goal
2.25
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις