Ζήτημα τιμής τα γκολ

προγνωστικά

Να αφήσει πίσω του την γκίνια θέλει ο #Georgiou με το επαναληπτικό παιχνίδι της Αμπερντίν κόντρα στην Χάκεν.

Πάει και ο Αύγουστος που μας ξεθέωσε τόσο με τους καύσωνες και τις φωτιές όσο και με τα ανάποδα αποτελέσματα που προτείναμε. Δίνουμε βάση σήμερα στον αγώνα της Αμπερντίν με την Χάκεν με πολλές επιλογές. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Αμπερντίν – Χάκεν

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχει αφήσει η Αμπερντίν μετά το ισόπαλο 2-2 του πρώτου ματς στο Γκέτεμποργκ κόντρα στην Χάκεν για τα play-off του Εuropa League. Oι Σκωτσέζοι υποδέχονται τους Σουηδούς σε ένα κατάμεστο γήπεδο ευελπιστώντας ότι στο τέλος της βραδιάς θα πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ενώ σε περίπτωση αποτυχίας θα πέσουν στην 3η τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, το Europa Conference League συνεχίζοντας το ευρωπαϊκό ταξίδι. Οι γηπεδούχοι αφού κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 από τα γκολ των Λαγιουνί στο 36′ και Σαντίκ στο 69′ ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 με σκόρερ τους Μιόβσκι και Ντέβλιν μέσα σε διάστημα 4 λεπτών μεταξύ 75′-79′ μπορεί να αισθάνονται και τυχεροί ενώ και στο πρωτάθλημα απέσπασαν ισοπαλία με το ίδιο σκορ κόντρα στην Σεντ Μίρεν εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική την περασμένη Κυριακή.

Απών για την ομάδα του Μπάρι Ρόμπσον θα είναι ο δανεικός από τη Λίβερπουλ Ρις Γουίλιαμς, ο οποίος υποφέρει από τραυματισμό στην πλάτη, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα για την άμυνα θα διεκδικήσουν τόσο ο Τζόνι Χέις όσο και ο Ράιαν Ντάνκαν.

Ακόμα το «φυσάει και δεν κρυώνει» ο τεχνικός της Χάκεν, Περ Ματίας Χόγκμο, το αποτέλεσμα με την Αμπερντίν στην έδρα του, αφού αν και προηγήθηκε με 2-0, είδε μέσα σε διάστημα 4 λεπτών, να χαλάει ότι είχε χτίσει, με το τελικό 2-2 να δυσκολεύει ως έναν βαθμό την προσπάθεια πρόκρισης από τη στιγμή που θα πρέπει να πάρει το αποτέλεσμα μέσα στην Σκωτία. Μάλιστα οι Σουηδοί θέλουν να πάρουν την εκδίκηση τους για το προ διετίας αποκλεισμό από τα προκριματικά του Europa Conference League όταν γνώρισαν την συντριβή με 5-1 στο γήπεδο που θα παίξουν σήμερα και είχαν νικήσει μόλις με 2-0 στο Γκέτεμποργκ.

Αυτή η απρόσμενη ισοπαλία, είχε αντίκτυπο και στον αγώνα πρωταθλήματος με την Γκέτεμποργκ από την οποία έχασαν με 4-2 την περασμένη Κυριακή. Σε περίπτωση πρόκρισης θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της για την Κυπελλούχο Σουηδίας. Δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Γιόχαν Χάμαρ ενώ θέση στα στόπερ διεκδικούν τόσο ο Σάιμον Σάντμπεργκ όσο και ο Φράνκλιν Τέμπο Ούτσενα στο πλευρό του Έβεν Χόβλαντ. Επίσης στα ευχάριστα για τον Χόγκμο είναι η επιστροφή από τραυματισμό στον μηρό του Σάιμον Γκούσταφσον και ίσως τον δούμε να παίζει στο χώρο του κέντρου μαζί με τον δίδυμο αδερφό του, Σάμουελ αλλά και τους Ρίγκαρντ και Ρομέο.

Προτείνουμε αφενός τον συνδυασμό goal/goal & over 2.5 σε απόδοση 1.84 στη Novibet και αφετέρου πρόκριση των γηπεδούχων σε απόδοση 1.97 στην ίδια εταιρία.

Ζήτημα τιμής τα γκολΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ζήτημα τιμής τα γκολ

Combo
21:45
Αμπερντίν - Χάκεν
Goal/goal & over 2.5
1.84
BET: 10 units
Μονό
21:45
Αμπερντίν - Χάκεν
Πρόκριση: Αμπερντίν
1.97
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις