Πρωτιές, προκρίσεις και rotation

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Ο #Playmaker συνεχίζει με προγνωστικά Μουντομπάσκετ στην 3η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Σήμερα ξεκινάει η 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων που θα καθορίσει ποιες ομάδες θα προκριθούν και με τι ρεκόρ στην επόμενη φάση. Εμείς είμαστε και πάλι εδώ με  προγνωστικά Μουντομπάσκετ, ποντάροντας σε φαβορί και ένα ειδικό!

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Κολώνα η Γερμανία

Η σταθερά της σημερινής στήλης είναι η Γερμανία και δικαίως, αφού η παρέα του Σρέντερ έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της. Κέρδισε την Αυστραλία και θα παίξει στην τελευταία στροφή με τη Φινλανδία, που έχει ήδη αποκλειστεί. Θεωρώ δεδομένη τη νίκη των Γερμανών και θα την ποντάρω σε διάφορα χάντικαπ, ανάλογα με το ρίσκο που θέλω να πάρω.

Η δεύτερη ομάδα που έχει παίξει όμορφο μπάσκετ είναι ο Καναδάς. Ρεκόρ με 44 ασίστ, αν και έπαιζε με τον αδύναμο Λίβανο. Πλέον παίζει την πρωτιά, με τη Λετονία, η οποία έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός τη Γαλλία. Δε συγκρίνονται τα δύο ρόστερ και πιστεύω πως ο Καναδάς θα καθαρίσει εύκολα την παρτίδα, χωρίς να υποτιμήσει την τίμια Λετονία.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Στο ντέρμπι της ημέρας και τελικό πρωτιάς του 4ου ομίλου, το Μαυροβούνιο αντιμετωπίζει τη Λιθουανία. Εύκολα ματς μέχρι στιγμής για τις δυο ομάδες και ουσιαστικά πρώτη φορά θα κληθούν να ζοριστούν. Δίνω πλεονέκτημα στη Λιθουανία, λόγω λύσεων και ενστίκτου, σε μια δυάδα πιο… fun!

Κλείνω με ένα value ειδικό από τον αδιάφορο αγώνα ανάμεσα στο Λίβανο και τη Γαλλία. Οι Γάλλοι είναι ξενερωμένοι και εκτιμώ ότι τα μεγάλα τους αστέρια θα κάτσουν λίγο περισσότερο στον πάγκο. Φουρνιέ, Γκομπέρ θα δώσουν τη σειρά τους σε Φαλ, Λεσόρ, Φρανσίσκο και Οκόμπο. Από όλους αυτούς, βρίσκο το προκλητικό over 0,5 τρίποντο του τελευταίου σε απόδοση διπλασιασμού.

Μονό
10:30
Γερμανία - Φινλανδία
1 (-10,5)
1.92
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.09
10:30
Γερμανία - Φινλανδία
1 (-6,5)
1.47
16:30
Καναδάς - Λετονία
1 (-12,5)
1.42
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 6.66
10:30
Γερμανία - Φινλανδία
1 (-16,5)
3.00
15:30
Μαυροβούνιο - Λιθουανία
2 (-7,5)
2.22
BET: 10 units
Ειδικό
12:45
Λίβανος - Γαλλία
Οκόμπο over 0,5 τρίποντο
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις