Mε τα «παγώνια» στο 1.65

Mε τα «παγώνια» στο 1.65

Με την αναμέτρηση της Σάλφορντ Σίτι κόντρα στη Λιντς για το Carabao Cup ασχολείται ο #Georgiou στο σημερινό κουπόνι

Μπορεί το τριήμερο να είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένο στους επαναληπτικούς των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων ωστόσο εμείς στα σημερινά προγνωστικά θα επικεντρωθούμε σε μια αναμέτρηση για το Carabao Cup ενώ θα δώσουμε έξτρα τιπ και σε αγώνα του Champions League.

Προγνωστικά: Σάλφορντ Σίτι – Λιντς

H Σάλφορντ αν και αγωνίζεται στην League 2 της Αγγλίας, μετέχει στο Carabao Cup όπου υποδέχεται την Λιντς Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο του 2ου γύρου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στην Άκρινγκτον, σε ένα ματς που βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από το πρώτο 45λεπτο από τα γκολ των Γουόλεϊ και Άντριους και μείωσαν λίγο πριν το τέλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουότσον. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχουν στον 2ο γύρο, αποκλείοντας την Πρέστον Νορθ Εντ στη διαδικασία των πέναλτι. Ο τεχνικός της ομάδας Νιλ Γουντ δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές απέναντι στα «παγώνια», με τον Ράιαν Γουότσον να θέτει εαυτόν στο να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα όπως και τον φορ ΜακΛέναν αφήνοντας πιθανόν στον πάγκο τον Ματ Σμιθ. Επίσης στον πάγκο ίσως δούμε και τον βετεράνο αμυντικό Αντριάν Μαριάπα που δεν έπαιξε κόντρα στην Άκρινγκτον και πέραν όλων των άλλων είναι δύο φορές φιναλίστ του Κυπέλλου Αγγλίας, πρώτα τη σεζόν 2015-16 ως παίκτης της Κρίσταλ Πάλας και το 2018-19 φορώντας τη φανέλα της Γουότφορντ.

Η Λιντς επέστρεψε στην Championship με το ξεκίνημά της να μην είναι τόσο καλό μιας και σε 4 αγώνες έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, με το μοναδικό τρίποντο να είναι αυτό κόντρα στην Ίπσουιτς το περασμένο Σάββατο όταν και νίκησε με 4-3 εκτός έδρας. Απόψε αντιμετωπίζει την Σάλφορντ την οποία είχε αντιμετωπίσει ξανά πριν από 4 χρόνια, περνώντας νικηφόρα με 3-0, όμως τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Στον πρώτο γύρο του Carabao τα «παγώνια» τα χρειάστηκαν αρκετά για να περάσουν το εμπόδιο της Σριούσμπερι με 2-1. Ο τεχνικός της ομάδας Ντάνιελ Φάρκε είναι αλήθεια πως προσπαθεί να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα φέτος καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ του έφυγαν 8 παίκτες με τον υποβιβασμό (Κοχ, Γιορέντε, Κρίστενσεν, Βέμπερ, Άαρονσον, Ρόκα, Χάρισον και Πέρκινς). Ήδη τα προβλήματα τραυματισμών ταλανίζουν τον σύλλογο του Γιόρκσαϊρ μιας και στους Μπάμφορντ, Κούπερ, Ντάλας και Φίρπο που ταλαιπωρούνται καιρό ήρθε να προστεθεί και ο Μπάιραμ από το ματς με την Ίπσουιτς. Έτσι ίσως δούμε να αγωνίζονται οι Χέλντε, Ντάρλοου, Σάμερβιλ και Γκέλχαρντ από την αρχή.

Γιουνγκ Μπόις – Μακάμπι Χάιφα

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει η ελβετική Γιουνγκ Μπόις με την ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα μετά το 0-0 του πρώτου ματς στην έδρα της δεύτερης κι αναμένεται να δούμε με αγωνία ποια ομάδα θα κατορθώσει να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Οι γηπεδούχοι θα εμφανιστούν φρέσκοι από τη στιγμή που δεν έπαιξαν απέναντι στη Λωζάνη για το πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους αφού δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημά τους. Χαρακτηριστικό στοιχείο του πρώτου ματς ήταν οι πολλές δυνατές μονομαχίες και τα δυνατά έως σκληρά φάουλ εκατέρωθεν αναγκάζοντας τον διαιτητή να δείξει όχι μία, ούτε δύο αλλά 7 κίτρινες κάρτες. Ο τεχνικός της Γιουνγκ Μπόις, Ραφαέλ Βικί αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ζαν-Πιερ Ενσάμε αντί του Σεντρίκ Ίτεν, δίπλα στον Μεσάκ Ιλία στη γραμμή κρούσης, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ουλίσες Γκαρσία. Από την άλλη πλευρά ο Μεσάι Ντεγκό περιμένει από το δίδυμο στόπερ, τους Αμπντουλαγιέ Σεκ και Σον Γκόλντμπεργκ να περιορίσουν τους επιθετικούς των αντιπάλων ενώ είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, Ανγκολάν Σόου έστω και σαν αλλαγή. Προτείνουμε το διπλό στο πρώτο παιχνίδι με απόδοση 1,65 στη Νovibet και το over 4.5 κάρτες στο ματς της Ελβετίας σε απόδοση 1,63 επίσης στη Novibet.

Mε τα «παγώνια» στο 1.65ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Mε τα «παγώνια» στο 1.65

Μονό
22:00
Σάλφορντ Σίτι - Λιντς
2
1.65
BET: 10 units
Eιδικό
22:00
Γιουνγκ Μπόις - Μακάμπι Χάιφα
Over 4,5 κάρτες
1.63
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις