Κατερίνα Καινούργιου: Άφησε άφωνο όλο το Παρίσι (ΦΩΤΟ)

Ο πρώην της Καινούργιου ποζάρει με τη νέα σύντροφο - Τον «τελείωσε» με 3 λέξεις

Απολαύστε την!

Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές της διακοπές με ένα ταξίδι στο Παρίσι,  μαζί με τη συνεργάτιδα και φίλη της, Γεωργία Παντελέ. Μάλιστα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει πιο στυλάτη από ποτέ.

Λίγο πριν επιστρέψει στο πλατό, αποφάσισε να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι και έστειλε της αγάπη της στους διαδικτυακούς της φίλους. Παράλληλα, έκανε και μία έμμεση αποκάλυψη.

«Δεν υπάρχει μέρος στον πλανήτη που θα σε κάνει άλλο άνθρωπο. Σίγουρα υπάρχει κάποιο μέρος στο οποίο θα νιώσεις ότι βρήκες τη φυλή σου. Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτό το μέρος που ταξιδεψες… Κρίμα που δεν μας είπες πού. Θα ονειρευτώ ότι εννοείς το Παρίσι… Καλημέρα φίλοι μου… σας στέλνω την αγάπη μου… ανυπομονώ να τα ξαναπούμε», έγραψε στο Instagram, κάτω από το φωτογραφικό άλμπουμ που ανέβασε.

 

 

Κατερίνα Καινούργιου: Άφησε άφωνο όλο το Παρίσι (ΦΩΤΟ)ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κατερίνα Καινούργιου: Άφησε άφωνο όλο το Παρίσι (ΦΩΤΟ)

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις