Ποντάρουμε στα φαβορί

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Ο #Playmaker συνεχίζει με προγνωστικά Μουντομπάσκετ μετά από τις δύο πρώτες μέρες που έφεραν θετικό πρόσημο στο ταμείο του.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Εξαιρετική ήταν και η δεύτερη μέρα του τουρνουά, αφού πληρωθήκαμε σε telegram και στήλη. Σήμερα συνεχίζουμε με  προγνωστικά Μουντομπάσκετ, στηρίζοντας τα φαβορί και το κίνητρο!

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Με το μυαλό στα νοκ άουτ

Το σημερινό πρόγραμμα μας προκαλεί να στηρίξουμε τα φαβορί. Η αρχή γίνεται από την αναμέτρηση της Ιταλίας με τη Δομινικανή Δημοκρατία. Καμία από τις δυο ομάδες δεν εντυπωσίασε στην πρεμιέρα, όμως οι Ιταλοί διαθέτουν περισσότερες λύσεις στο ρόστερ τους. Ξέρουν μάλιστα, ότι πρέπει να κυνηγήσουν το απόλυτο στον όμιλο, αλλιώς θα χρειαστεί πιθανότατα να κερδίσουν τη Σερβία στην επόμενη φάση για να φτάσουν στα νοκ άουτ. Στήριγμα λοιπόν, η νίκη τους.

Σε παρόμοια λογική θα κινηθούμε και στο παιχνίδι του Μαυροβουνίου με την Αίγυπτο. Ποντάραμε και στην πρεμιέρα πάνω στην παρέα του Βούτσεβτς και μας δικαίωσε. Κερδίζει και σήμερα την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και πάει στον… τελικό της πρωτιάς με τη Λιθουανία.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Μία ακόμα ομάδα που παίζει με την πλάτη στον τοίχο είναι οι Φιλιππίνες, που αντιμετωπίζουν την Ανγκόλα. Έδειξαν πολλά θετικά στοιχεία στην πρεμιέρα οι διοργανωτές και δεδομένου ότι παίζουν εντός έδρας, μπορούν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Ανγκόλα, που ένας Θεός ξέρει πως έβαλε αυτά που έβαλε με την Ιταλία. Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Άσος λοιπόν και μάλιστα άνετος.

Κλείνουμε με το πιο must win παιχνίδι της ημέρας. Η Γαλλία κατέρρευσε στην πρεμιέρα απέναντι στον Καναδά και δεν έχει περιθώρια απωλειών στο παιχνίδι με τη Λετονία. Δεδομένα έχει την ποιότητα για να πάρει μια άνετη νίκη.

Δυάδα απόδοσης 2.01
11:00
Ιταλία - Δομινικανή Δημοκρατία
1(-1,5)
1.42
11:45
Μαυροβούνιο - Αίγυπτος
1 (-12,5)
1.42
BET: 25 units
Μονό
11:45
Μαυροβούνιο - Αίγυπτος
1η περίοδος: Αίγυπτος under 17,5
1.77
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 5.92
15:00
Φιλιππίνες - Ανγκόλα
1 (-10,5)
2.40
16:30
Γαλλία - Λετονία
1 (-15,5)
2.47
BET: 10 units
Μονό
16:30
Γαλλία - Λετονία
1 (-11,5)
1.88
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις