Tον λογαριασμό στη Νάπολι

προγνωστικά

Eπιλογή ταμείου θέλει ο #Georgiou με την αναμέτρηση της Νάπολι κόντρα στην Σασουόλο για την 2η αγωνιστική της Serie A

«Eπιρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς», είναι το μότο μας μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του τελευταίου καιρού γι΄ αυτό συγκεντρωνόμαστε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την αναμέτρηση της Serie A ανάμεσα στην Νάπολι και τη Σασουόλο. Προχωράμε στα προγνωστικά της ημέρας.

Προγνωστικά: Νάπολι – Σασουόλο

Τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο δίνει απόψε η πρωταθλήτρια Νάπολι απέναντι στην Σασουόλο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A. Οι «παρτενοπέι» αν και βρέθηκαν με τη πλάτη στον τοίχο στο ματς της πρεμιέρας με τη Φροζινόνε, εκτός έδρας με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρουί στο 7ο λεπτό, κατάφεραν να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια με 1-2 χάρη στα τέρματα των Πολιτάνο και Όσιμεν στο 24′ και 42′ αντίστοιχα για να έρθει ο 25χρονος Νιγηριανός φορ στο 79′ να σφραγίσει την νίκη για το τελικό 1-3. Στόχος και φέτος είναι το πρωτάθλημα και μπορεί πλέον ο Λουτσιάνο Σπαλέτι να αποχώρησε για να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Ιταλίας, ωστόσο ο διάδοχός του, Ρούντι Γκαρσιά έχει δείξει από το ξεκίνημα πως θέλει να βαδίσει στα ίδια βήματα. Άπαντες στο στρατόπεδο των πρωταθλητών επθυμούν να συνεχίσουν την παράδοση που τους θέλει να κερδίζουν τους 2 πρώτους αγώνες για 9η φορά σε 13 σεζόν αλλά και να παραμείνουν αήττητοι κόντρα στους «νεροβέρντε» όπως στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις. Στα ευχάριστα για τον Γκαρσιά είναι η επιστροφή του Κβαρατσέλια που έχασε την πρεμιέρα λόγω μικροτραυματισμού.

Η Σασουόλο μπήκε με το «αριστερό» στο νέο πρωτάθλημα γνωρίζοντας την ήττα εντός έδρας από την Αταλάντα με 2-0, όπου και τα δύο γκολ τα δέχθηκε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 83′ από τον Κετελάρε και στο 90+3′ από τον Ζόρτια. Σήμερα η αποστολή της μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται από τη στιγμή που αντιμετωπίζει την περσινή πρωταθλήτρια Νάπολι, στο «Στάδιο Ντιέγκο Μαραντόνα», ενώ κουβαλάει και μια αρνητική παράδοση που τη θέλει να μη νικά στις τελευταίες 7 σεζόν στα πρώτα παιχνίδια, κάτι που θέλει να αλλάξει ο τεχνικός της Αλέσιο Ντιονίσι για να αποφύγει και τη μουρμούρα από τη στιγμή που πολλοί στον σύλλογο αναπολούν τις επιτυχημένες περιόδους με τον Ρομπέρτο Ντε Ζέμπι. Βλέπετε η 13η θέση που κατέλαβε την σεζόν που μας πέρασε αλλά και η δυσκολία στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου με αντίπαλο την Κοζέντσα, την οποία απέκλεισε στην παράταση, δεν έχουν βρει κανέναν ικανοποιημένο. Ο Ντιονίσι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Αγκουστίν Άλβαρες, όπως και τον Ντομένικο Μπεράρντι μετά και την άρνηση της διοίκησης να μετακομίσει στην Γιουβέντους ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Ρουάν.

Προτείνουμε λοιπόν τον συνδυασμό του άσου και over 2.5 που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.80 στη Novibet.

Tον λογαριασμό στη ΝάπολιΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Tον λογαριασμό στη Νάπολι

combo
21:45
Νάπολι - Σασουόλο
1 & over 2,5
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις