Στο κυνήγι των γκολ

προγνωστικά

Δυάδες υψηλών αποδόσεων έχει στο μενού του σήμερα ο #TheMagician, επιλέγοντας σημεία από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης

Καλημέρα σας! Αρκετά παιχνίδια και σήμερα στο κουπόνι μας, επιλέγοντας εν τέλει παιχνίδια και σημεία υψηλών αποδόσεων από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Έχει τον τρόπο ο Έμερι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Αγγλία. Η Μπέρνλι στο πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος αντιμετώπισε την Μάντσεστερ Σίτι και μοιραία ηττήθηκε με 0-3, ενώ το δεύτερο ματς απέναντι στην Λούτον αναβλήθηκε. Φετινός της στόχος η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Περισσότερο αποσκοπεί στην αποκόμιση βαθμών από ομάδες της ίδιας εμβέλειας και φυσικά, βάρος θα δώσει κυρίως στους εντός έδρας αγώνες της, αλλά οι αμυντικές της αρρυθμίες και η ποιότητα του ρόστερ κυρίως με τους μεγάλους της κατηγορίας, αναμένεται ν’ αποτελέσουν εμπόδιο στην συγκομιδή βαθμών.

Από την άλλη η Άστον Βίλα κοιτάει (και δικαιολογημένα) να κάνει το βήμα παραπάνω από πέρυσι. Μία νίκη σε δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ενώ προηγήθηκε και η εκτός έδρας νίκη με 5-0 επί της Χιμπέρνιαν, με τον επαναληπτικό της Πέμπτης για την είσοδο στους ομίλους του «Conference League» να μοιάζει με τυπική διαδικασία. Διαθέτουν πολύ ποιοτική ομάδα και οι προσεγμένες – ποιοτικές μεταγραφές που έγιναν, την ανέβασαν επίπεδο. Ο Έμερι, όπως και οι παίχτες του γνωρίζουν πως για να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα πρέπει να φεύγουν νικητές από έδρες επιπέδου Μπέρνλι.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Έντεκα φορές επισκέφτηκε το «Ταρφ Μουρ» η Άστον Βίλα, δεχόμενη σε όλα τέρμα, ενώ ο Ισπανός προπονητής των φιλοξενούμενων έχει 3/3 νίκες απέναντι στην Μπέρνλι.

Σημείο: Θα παλέψουν οι γηπεδούχοι για να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς, αλλά έχουν ποιότητα οι φιλοξενούμενοι. Κρατάμε το Χ2 και over 1,5 με απόδοση 1.73 στην Novibet.

Δυναμώνει στην έδρα της

Μετακομίζουμε στην Γαλλία. Δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τις επιτυχίες της στο πρωτάθλημα το Στρασβούργο, χάνοντας με 3-0 εκτός έδρας από την Μονακό. Την φετινή χρονιά πρώτα απ’ όλα, θέλει να μην επαναλάβει τον περσινό καταστροφικό πρώτο γύρο, που την κρατούσε στην ζώνη του υποβιβασμού, ώστε να σωθεί γρήγορα και να παίξει χωρίς άγχος. Επιθετική ομάδα, διατηρεί τον τρόπο παιχνιδιού της σ’ όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται, με τον Πατρίκ Βιειρά ως νέος της προπονητής, να μην έχει μπορέσει ακόμα να μεταδώσει στην ομάδα την σωστή αμυντική λειτουργία που επιθυμεί.

Αντίπαλος η μαχητική Τουλούζ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στα δύο πρώτα παιχνίδια αλλά δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε. Πρώτα επί της Ναντ, όπου έκανε την ανατροπή και κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 και στη συνέχεια επί της Παρί Σεν Ζερμέν εντός έδρας όπου ισοφάρισε στο 87′ με πέναλτι, για το τελικό 1-1. Αν και πέρυσι κινήθηκε σταθερά στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, μοιάζει πολύ με την σημερινή της αντίπαλο μιας και παίζει ανοιχτά χωρίς πολλές σκοπιμότητες, σκεπτόμενη την νίκη με αρκετά καλή επιθετική λειτουργία.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Στις τελευταίες δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεις, επτά παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με over 2,5.

Σημείο: Βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και οι ομάδες παίζουν χωρίς σκοπιμότητες. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.77 στην Novibet.

Προγνωστικά: Αν έχεις τύχη διάβαινε

Πάμε Ισπανία. Διπλασίασε τις νίκες η Βαλένθια, κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Λας Πάλμας εντός έδρας με 1-0. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στην Σεβίλλη, δέχτηκε φάσεις από τους αντίπαλους της, αλλά οι ίδιοι ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και πανηγύρισαν την νίκη. Ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να έμοιαζε η ισοπαλία, αλλά οι γηπεδούχοι πρέπει να βελτιώσουν την ανασταλτική τους λειτουργία, μιας και δεν θα έχουν πάντα την τύχη με το μέρος τους.

Η Οσασούνα από την άλλη ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας στον τελευταίο χρονικά αγώνα της, από την Κλάμπ Μπριζ για την είσοδο στους ομίλους του Conference League και την Πέμπτη θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για την ανατροπή. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σ’ ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και πολλές χαμένες ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων. Διαθέτει ποιοτικό σύνολο στα χέρια του ο Ισπανός τεχνικός των φιλοξενούμενων Αρρασάτε και σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει αποτέλεσμα στο «Μεστάγια».

Ενδιαφέρον στατιστικό: Οχτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια τους, ολοκληρώθηκαν με εκατέρωθεν τέρμα.

Σημείο: Αμφότερες οι ομάδες θέλουν ν’ αποφύγουν την ήττα. Επιλογή μας το goal/goal με απόδοση 2.05 στη Stoiximan.

Προγνωστικά: Να δώσει απαντήσεις

Μεταφερόμαστε στην γείτονα Ιταλία. Χαρακίρι για την Λάτσιο την προηγούμενη – πρώτη αγωνιστική, καθώς προηγήθηκε με τον Ιμόμπιλε στο 26′ αλλά δέχτηκε δύο γκολ στο 85ο και 87ο λεπτό για να ηττηθεί εν τέλει με 2-1. Προβλήματα λοιπόν στην άμυνα  παρουσιάστηκαν στον πρώτο της αγώνα, καθώς δέχτηκε πολλά σουτ, με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν πολύ νωρίτερα. Εντός έδρας βέβαια παρουσιάζεται καλύτερη και πιο επιθετική, αποδίδοντας καλύτερο ποδόσφαιρο. Πέρυσι πλασαρίστηκε στην τετράδα, φέτος όμως δείχνει πιο δύσκολο να επαναλάβει την ίδια πορεία.

Η Τζένοα ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία μαζί με τις Κάλιαρι και την Φροζινόνε, αλλά σ’ αντίθεση με τις δύο τελευταίες, ενδυνάμωσε το ρόστερ της με σκοπό να παραμείνει στην Serie A. Το αποτέλεσμα όμως του πρώτου αγώνα (εντός έδρας) δεν τους δικαίωσε, με το σκορ στο 56′ να είναι ήδη 4-0 υπέρ της Φιορεντίνα, με τους γηπεδούχους απλά να μειώνουν στο 58′ για το τελικό 4-1. Θα βρει ευκαιρίες να σκοράρει, μιας και η άμυνα των γηπεδούχων δεν διεκδικεί όσκαρ σωστής λειτουργίας, αλλά η άμυνα είναι αυτή που πρέπει να τους ανησυχεί περισσότερα.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Τέσσερα συνεχόμενα goal/goal έχουν οι δύο ομάδες και εννέα over 2,5 στα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια.

Σημείο: Την πρώτη νίκη θα ψάξει η Λάτσιο,  αλλά οι φιλοξενούμενοι θα διεκδικήσουν αποτέλεσμα. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 2.01 στην Novibet.

Συνεχίζει το σερί της

Τι και εάν έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, η Νάπολι έφυγε θριαμβεύτρια με 3-1 από την έδρα της Φροζινόνε στην έναρξη του πρωταθλήματος Ιταλίας, με δύο τέρματα του Όσιμεν. Δεν αγχώθηκε, έπαιξε το ποδόσφαιρο που ξέρει και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήδη ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Με τον πολύπειρο Γάλλο τεχνικό Ρούντι Γκαρσία στον πάγκο πλέον, οι πρωταθλητές φαίνεται να συνεχίζουν από εκεί όπου σταμάτησαν την περσινή χρονιά. Πολύ καλοί τόσο αμυντικά, αλλά κυρίως επιθετικά φαίνεται (αν και είναι νωρίς) πως θ’ αναζητήσουν δεύτερο σερί τίτλο. Άλλωστε έχουν το πιο ακριβό ρόστερ της κατηγορίας.

Η Σασουόλο προσπάθησε να κρατήσει όσο πιο μακριά γινόταν την Αταλάντα από τα καρέ της, αλλά τελικά η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 83′ και στο 90+3′ για το τελικό 2-0. Έφυγαν βασικά της στελέχη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και αναμένουμε να δούμε αν αυτοί που αποκτήθηκαν μπορούν να την βγάλουν από την μετριότητα. Στην παρούσα φάση όμως βρίσκεται δύο επίπεδα κάτω από την Νάπολι και πολύ δύσκολα να αποκομίσει βαθμό από τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Δέκα αγώνες έχουν παίξει οι δύο ομάδες στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Οι γηπεδούχοι μετράνε επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Σημείο: Κρατάμε τον άσο και over 1,5 γκολ Νάπολι και σκόρερ τον Όσιμεν, που αποτελεί το βαρύ πυροβολικό των γηπεδούχων, με απόδοση 1.80 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Θέλει δουλίτσα ακόμα

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με αγώνα από την Πορτογαλία. Η Σπόρτιγνκ Λισαβόνας έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα, αλλά με μπόλικο άγχος απέναντι σε σαφώς υποδεέστερες ομάδες. Δέχεται πολύ εύκολα φάσεις ακόμα και αν ο αντίπαλος έχει μικρό ποσοστό κατοχής μπάλας. Επιθετικά πετάει φωτιές αλλά ανασταλτικά χρειάζεται δουλειά και χρόνο ακόμα. Οι φιλοξενούμενοι της Φαμαλικάο, είναι αυτοί που ξέραναν εκτός έδρας την πρώτη αγωνιστική την Μπράγκα, ενώ την δεύτερη έμειναν στο 0-0 εντός έδρας με την Μορεϊρένσε, που τους έκλεισε όλους τους χώρους. Το σίγουρο είναι πως εάν βρει κενό χώρο, εύκολα μπορεί να τον εκμεταλλευτεί και να σκοράρει.

Ενδιαφέρον προγνωστικό: Οχτώ goal/goal στα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν οι δύο ομάδες, ανεξαρτήτου έδρας.

Σημείο: Θα κρατήσουμε το over 2,5 με απόδοση 1.58 στην Novibet.

Έχουν γενέθλιά σήμερα:

Παίχτες: Λούκας Πακετά (26 – Γουέστ Χαμ), Ντέκο (46), Λουκ ντε Γιόνγκ (33 – Αϊντχόφεν)

Προπονητές: Άγγελος Ποστέκογλου (58 – Τότεναμ)

Καλή επιτυχία.

Στο κυνήγι των γκολΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στο κυνήγι των γκολ

Δυάδα απόδοσης 3.06
16:00
Μπέρνλι - Άστον Βίλα
Χ2 & over 1,5
1.73
16:00
Στρασβούργο - Τουλούζ
Over 2,5
1.77
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.69
20:30
Βαλένθια - Οσασούνα
Goal/goal
2.05
21:45
Νάπολι - Σασουόλο
1 & over 1,5 Νάπολι & γκολ Όσιμεν
1.80
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.18
21:45
Λάτσιο - Τζένοα
Over 2,5
2.01
22:30
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φαμαλικάο
Over 2,5
1.58
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις