Μεγάλη η ανηφόρα για τον Άρη

ψαγμένα προγνωστικά

Το Λαμία - Άρης βρίσκεται στο μενού της Κυριακής για τον #Fidel, ο οποίος αρκέστηκε σε απόδοση 1.75.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ακόμη μία στήλη για τούτη την εβδομάδα είναι γεγονός, η πέμπτη σε ένα διάστημα επτά ημερών. Σε εξαιρετικό μομέντουμ βρίσκονται τα ψαγμένα προγνωστικά μου, οπότε γιατί να μην γράψω και σήμερα Κυριακή; Σας το λέω βέβαια, αύριο Δευτέρα θα έχω ρεπό, θέλω να πάρω και δύο ανάσες βρε αδέρφια.

Πάμε στα σημερινά. Η Λαμία υποδέχεται απόψε τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, άλλοτε δεν βλεπόταν στη Φθιώτιδα, άλλοτε περνούσε αέρας. Για το τι θα γίνει απόψε, νομίζω πως έχω μία απάντηση. Σωστή ή λάθος, προϊόντος του χρόνου θα ξέρουμε.

Η Λαμία άρεσε στην πρεμιέρα, πήρε το 2-2 εκτός έδρας απέναντι στο Βόλο και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε ακόμη και το τρίποντο. Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης ηττήθηκε με 3-2 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ. Υπάρχει και ο αποκλεισμός από την Ντινάμο Κιέβου, χάλια το κλίμα στη Θεσσαλονίκη. Αποχώρησε με προορισμό τη Σέλτικ ο Πάλμα, αμφίβολος ο Ζαν Ζουλ, όλα πηγαίνουν στραβά.

Το μομέντουμ δείχνει Λαμία, βλέπω τον Άρη εξαιρετικά… βαρύ απόψε. Με το 1Χ θα κινηθώ στα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:15
Λαμία - Άρης
1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις