Φρεσκάρεται και πληρώνει 1.90

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel αναλύει την αναμέτρηση ΑΕΚ - Πανσερραϊκός και καταλήγει σε σημείο του 1.90

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Όλα τα ψαγμένα προγνωστικά αυτής της εβδομάδας ήταν εξαιρετικά. Τρίτη και Τετάρτη δόθηκαν ταμεία, πέρασε… μισή η δυάδα της Πέμπτης. Μεγάλα κέρδη για όσους διαβάζουν σταθερά την στήλη και ακολουθούν.

Φυσικά, όσοι πιστοί έχουν ακολουθήσει και στο νέο εγχείρημά μου, εκεί όπου δίνω έξτρα ψαγμένα προγνωστικά, έχουν βγάλει περισσότερα κέρδη. Ας μην φλυαρώ όμως, ας περάσω στο σημείο της ημέρας.

Πιάνομαι σήμερα με την αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Πανσερραϊκό. Της πρωταθλήτριας απέναντι στον νεοφώτιστο. Η ΑΕΚ έχει το μομέντουμ υπέρ της από την περσινή χρονιά, διαθέτει ποιοτικό κορμό και το απαιτούμενο βάθος για να διατηρηθεί φρέσκια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ακόμη και με εκτεταμένο ροτέισον, κάτι που ετοιμάζει ο Ματίας Αλμέιδα, θα έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι και αναμένεται να «πνίξει» τον αντίπαλό της.

Εκτιμώ πως ο άσος με -2 ασιατικό χάντικαπ έχει αξία στο παιχνίδι, μιας και η Ένωση θα θελήσει να «καθαρίσει» από νωρίς, έχοντας ήδη κατά νου τη ρεβάνς απέναντι στην Άντβερπ και την επικείμενη πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:30
ΑΕΚ - Πανσερραϊκός
1 (-2 AH)
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις