ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Πρεμιέρα με σούπερ ντέρμπι

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Πρεμιέρα με σούπερ ντέρμπι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Πρεμιέρα με σούπερ ντέρμπι

LIVE BETTING 24/7!

best picks

Best Picks Τρίτης με Μόναχο, ΣΕΦ, Βελιγράδι και Eurovision!

προγνωστικά κληματσούδας

Bet builder στη Γερμανία του 2.15

προγνωστικά Eurovision

Ευκαιρίες μέχρι 5.50 στη Eurovision

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Λάθος όριο διπλασιασμού

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός Live Streaming

Έδρα και κίνητρο στο 1.85

προγνωστικά μπάσκετ

Εμπιστοσύνη στον αλτρουισμό του Ολυμπιακού!

προγνωστικά

Στο Μόναχο με 3.70

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα προγνωστικά

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (30/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (30/4)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πρεμιέρα με σούπερ ντέρμπι

Προγνωστικά μουντομπάσκετ

Καναδάς και Γαλλία θέλουν ξεκινήσουν με νίκη αλλά και να στείλουν μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Καλή σας μέρα σε όλες και σε όλους και καλή αρχή να έχουμε καθώς σήμερα ξεκινάει και επίσημα το Μουντομπάσκετ 2023. Μία διοργάνωση που διεξάγεται σε τρεις διαφορετικές χώρες, Ιαπωνία – Φιλιππίνες – Ινδονησία, για πρώτη φορά στην ιστορία. Για ακόμα ένα τουρνουά υπάρχουν μεγάλες και ηχηρές απουσίες αλλά οι παρόντες είμαι σίγουρος πως θα μας χαρίσουν πλούσιο θέαμα. Προγνωστικά Μουντομπάσκετ για το μεγαλύτερο παιχνίδι της πρώτης ημέρας, που θα μπορούσε να είναι και παιχνίδι μεταλλίου.

Ορισμένες πληροφορίες

Ας δούμε αρχικά σε ποιες χώρες θα φιλοξενηθούν οι πρώτοι 8 όμιλοι. Οι Φιλιππίνες αρχικά θα φιλοξενήσουν 4 ομίλους (1ο – 2ο – 3ο – 4ο) ενώ από δύο θα φιλοξενήσουν η Ιαπωνία (5ο – 6ο) και η Ινδονησία (7ο – 8ο). Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται και θα δημιουργηθούν τέσσερις καινούργιοι όμιλοι, που θα αποτελούνται από τέσσερις ομάδες. Σημαντική λεπτομέρεια, πως οι ομάδες που θα προκριθούν μεταφέρουν το αποτέλεσμα από το μεταξύ τους παιχνίδι. Θα δούμε και τις επόμενες μέρες πιο αναλυτικά τι ισχύει με τις διασταυρώσεις αλλά για αρχή ας κρατήσουμε αυτά σαν δεδομένα.

Ντέρμπι νωρίς

Ο όγδοος όμιλος, ίσως μαζί με τον πέμπτο, είναι εκείνος με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο λόγος; Ότι εκεί θα βρεθούν δύο ομάδες που θεωρούνται φαβορί για μετάλλιο ή ακόμα και για το τρόπαιο. Η Γαλλία, προέρχεται από την τρίτη θέση στο προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενώ η τετραετία που μεσολάβησε μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί και ως φανταστική. Αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι «Τρικολόρ» έχουν πλέον τον τρόπο να φτάνουν ψηλά στις διοργανώσεις, μπορούν όμως να κατακτήσουν την κορυφή; Οι ίδιοι φέτος δηλώνουν πιο έτοιμοι από ποτέ και κόντρα στα προγνωστικά Μουντομπάσκετ θα πρέπει να το αποδείξουν από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Ο Καναδάς θα εμφανιστεί με το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του, έχοντας μάλιστα και δύο πολύ μεγάλες απουσίες. Μάρεϊ και Ουίγκινς θα απουσιάσουν για διαφορετικούς λόγους, χωρίς όμως αυτό να αφαιρεί αστερόσκονη από το υπάρχον ρόστερ. Γκιλντέους Αλεξάντερ,  Ρ ΤΖ Μπάρετ, Ντίλον Μπρουκς και Κέλι Ολίνικ αποτελούν ορισμένους από τους NBAερ που θα στελεχώσουν ένα ρόστερ πλούσιο σε ταλέντο. Επίσημα οι Καναδοί δεν έχουν αναφέρει ότι στόχος αποτελεί το μετάλλιο, αλλά με ένα τόσο γεμάτο ρόστερ δεν θα μπορούσε να είναι θεωρηθεί απίθανο. Ο νικητής από το σημερινό παιχνίδι κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα, προσέξτε όχι για την πρόκριση στους «16», αλλά για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Τα κομπιουτεράκια και οι υπολογισμοί θα ξεκινήσουν αργότερα στην διοργάνωση όμως είναι τεράστιο πλεονέκτημα να ξεκινάς με νίκη. Πόσο μάλλον εάν αυτό συμβεί απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο μαζί σου. Τι περιμένω να δω σήμερα; Μία Γαλλία έτοιμη να περιορίσει τα επιθετικά όπλα των αντιπάλων της και έναν Κολέ, προπονητής της Γαλλίας, να έχει ετοιμάσει την ομάδα του στον μέγιστο βαθμό. Η περιφέρεια του Καναδά όμως έχει πάρα πολλές λύσεις και παίχτες που μπορούν να διαβάσουν και να αντιμετωπίσουν κάθε άμυνα.

Με βάση τα προγνωστικά Μουντομπάσκετ θεωρώ πως οι Καναδοί θέλουν να κάνουν μία νίκη-δήλωση για την συνέχεια της διοργάνωσης. Η Γαλλία θα δυσκολευτεί πολύ να μαρκάρει τα ψηλά γκάρντ των αντιπάλων της. Αντίθετα, οι Καναδοί καλούνται να λύσουν τον γρίφο της ρακέτας απέναντι σε δύο επιδραστικούς ψηλούς , Γκομπέρ – Φαλ, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.  Δεν αναφέρομαι στον Λεσόρτ, καθώς ναι μεν θα βρεθεί στο παγκόσμιο αλλά προέρχεται από έναν ιδιαίτερο τραυματισμό, χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία. Το σετ των αποδόσεων είναι σωστά μοιρασμένο, ειδικά κιόλας για ένα παιχνίδι πρώτης αγωνιστικής. Θα ποντάρω στην νίκη του Καναδά, αλλά με το χάντικαπ των δύο πόντων, μιας και περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε ότι και αν ποντάρετε.

Πρεμιέρα με σούπερ ντέρμπιΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πρεμιέρα με σούπερ ντέρμπι

Μονό
16:30
Καναδάς - Γαλλία
1 (+2,5)
1.85
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις