Σουτ και γκολ στη Χάιφα στο 1.75

προγνωστικά

Στην αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις εστιάζει ο #Georgiou στα σημερινά του προγωνστικά.

Με κάποιους να τρέχουν να προλάβουν έστω και λίγες μέρες ξενοιασιάς και πολλούς να επιστρέφουν από τις διακοπές τους, εστιάζουμε σε αγώνες των play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στρέφοντας τη προσοχή μας στο ματς στη Χάιφα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μακάμπι Χάιφα – Γιούνγκ Μπόις

Να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση και τη συμμετοχή τους στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League για τέταρτη φορά στην ιστορία τους θέλουν άπαντες στο στρατόπεδο της Μακάμπι Χάιφα, έχοντας να επιδείξουν προκρίσεις επί των Χάμρουν Σπάρτανς, Σέριφ Τίρασπολ και Σλόβαν Μπρατισλάβας στους προηγούμενους προκριματικούς γύρους. Πρωταγωνιστές στα πρόσφατα παιχνίδια με τους Σλοβάκους ήταν το δίδυμο Φράντζι Πιερό και Σάμπα Ντία που σκόραραν και στις δύο έδρες και που περιμένει πολλά από αυτούς ο Μεσία Ντεγκό, τεχνικός της ομάδας. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ισραηλινής ομάδας πρόλαβαν να θωρακίσουν την ομάδα παραμονές του αγώνα, με την απόκτηση του 27χρονου Κροάτη κεντρικού αμυντικού Λορέντζο Σίμιτς που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σήμερα υποδέχονται την ελβετική Γιούνγκ Μπόις, μια ομάδα που θα θελήσει να σταματήσει το σερί νικών τους. Παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οι πράσινοι έχουν ήδη νικήσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με 3-1 στο Super Cup, ενώ το περασμένο Σάββατο εξασφάλισαν μια θέση στον τελικό του Toto Cup με τη νίκη 2-0 επί της Mακάμπι Πετάχ Τίκβα. Το Στάδιο «Σάμι Όφερ» αναμένεται και σήμερα κατάμεστο.

Πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος είναι το σημερινό για τους πρωταθλητές Ελβετίας που πηγαίνουν στη Χάιφα για να αποσπάσουν ει δυνατόν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. H νέα σεζόν έχει ξεκινήσει μέχρι στιγμής θετικά, καθώς σε πέντε αναμετρήσεις πρωταθλήματος και Κυπέλλου μετράνε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη επιτυχία την εκτός έδρας επικράτηση επί της Μπρέιτενραϊν με 5-0 στο Κύπελλο.

Μάλιστα, ο Ράφαελ Βικί, παλιά δόξα του ελβετικού ποδοσφαίρου, είδε τους δύο επιθετικούς του, Σέντρικ Ίτεν και Ζαν-Πιερ Ενσάμε να σκοράρουν τα τρία εκ των πέντε τερμάτων, δείγμα ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει του σημερινού δυσκολότερου παιχνιδιού απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Επέστρεψε από την Μπόχουμ ο Σαϊντί Γιάνκο αντικαθιστώντας τον Σέντρικ Ζέσινγκερ που μετακόμισε στην Βόλφσμπουργκ. Ο Βικί παρότι είδε τον γκολκίπερ Μπαλμός να επιστρέφει σε δράση μετά τον τραυματισμό στο γόνατο όπου αγωνίστηκε στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου, θα τον έχει στον πάγκο ξεκινώντας τον Ρατσιόπι.

Ποντάρουμε στην αναμέτρηση αυτή το over 2,5 σε απόδοση 1.75 στη Novibet.

Σουτ και γκολ στη Χάιφα στο 1.75ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σουτ και γκολ στη Χάιφα στο 1.75

Μονό
22:00
Μακάμπι Χάιφα - Γιούνγκ Μπόις
Οver 2,5
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις