Δυάδα με… ασφάλεια στο 2.23

ψαγμένα προγνωστικά

Με μία δυάδα σε απόδοση 2.23 κινείται στην στήλη της Πέμπτης ο #Fidel με τα προκριματικά του Conference.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Αφήνουμε πίσω μας τα προκριματικά του Champions League με τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και πιανόμαστε πλέον με τα προκριματικά του Conference League. Στα σημερινά ψαγμένα προγνωστικά θα σταθώ σε μία δυάδα με απόδοση 2.23, παίζοντας ιδιαίτερα προσεκτικά.

Ξεκινάω με την αναμέτρηση της Σέπσι απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ. Οι Νορβηγοί έχουν ανεβεί πολλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια, αποτελούν πλέον μία ευρωπαία ομάδα, με παραστάσεις και εμπειρίες. Ενδεικτικά, ουδείς θέλει να την πετύχει σε καλοκαιρινά προκριματικά, αλλά ούτε και αργότερα. Η Σέπσι θα έχει δύσκολο έργο, κάτι που αποδεικνύεται και στις αποδόσεις πρόκρισης. Κρατάω το διπλό με draw no bet.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου απέναντι στην Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι βρίσκουν σιγά – σιγά τα πατήματά τους, έχουν ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι και αποτελούν το τρίτο φαβορί για τον τίτλο στην Τουρκία. Από τύχη πέρασε η Ντιναμό Κιέβου τον Άρη, προβλημάτισε σε όλες τις γραμμές, δεν θυμίσει σε καμία περίπτωση την ομάδα των προηγούμενων ετών, που έμοιαζε με… φόβητρο. Κρατάω και σε αυτήν την περίπτωση το διπλό με draw no bet.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.23
20:00
Σέπσι - Μπόντο Γκλιμτ
2 DNB
1.47
20:00
Ντινάμο Κιέβου - Μπεσίκτας
2 DNB
1.52
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις