Είναι πλέον Panathinaikos

ψαγμένα προγνωστικά

Μπράγκα - Παναθηναϊκός γύρος πρώτος για τους «Πρασίνους», με τον #Fidel να καταλήγει σε μονό αποδεκτό.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Στα χθεσινά ψαγμένα προγνωστικά ασχολήθηκα με την αναμέτρηση Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν, αφήνοντας στην άκρη την πρώτη μάχη της ΑΕΚ απέναντι στην Αντβέρπ. Απόψε όμως θα πιαστώ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Πορτογαλία απέναντι στην Μπράγκα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέτυχε κάτι τεράστιο στον προηγούμενο προκριματικό. Άφησε εκτός τη Μαρσέιγ, έχοντας κερδίσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, ενώ στον επαναληπτικό είχε την τύχη και το… VAR με το μέρος της. Σαφώς και δεν μπορώ να αμελήσω τη δουλειά του Σέρβου τεχνικού, ούτε την ποιότητα των «Πρασίνων», όμως όταν υπάρχει και η τύχη, δεν είναι αμαρτία να το αναφέρουμε.

Η Μπράγκα έχει ξεκινήσει δυνατά φέτος. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον project άλλωστε. Αυτό όμως που δεν με πείθει μέχρι στιγμής είναι η άμυνά της. Το περασμένο Σαββατοκύριακο δέχθηκε δύο γκολ στο πρωτάθλημά της από την Τσάβες. Γκολ δέχθηκε και την περασμένη Τρίτη στην Σερβία από την Μπάτσκα Τόπολα, παρότι προκρίθηκε.

Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που τιμωρεί τα λάθη των αντιπάλων του. Το έδειξε κόντρα στην Ντνίπρο, αλλά και απέναντι στην Μαρσέιγ. Συν τοις άλλοις, αποκτάει σιγά – σιγά αγωνιστικό ρυθμό, αλλά έχει και το απαιτούμενο βάθος στο ρόστερ. Κρατάω το over 0,5 του Παναθηναϊκού.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
22:00
Μπράγκα - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός over 0,5
1.70
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις