Βήμα πρόκρισης στο 1.85

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel εστιάζει στην αναμέτρηση Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν και καταλήγει σε combo του 1.85.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Καλή εβδομάδα να ευχηθώ σε όλους και σε όλες. Αυτή την εβδομάδα ξεκινούν τα play off των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ευχή όλων μας να περάσουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στο Champions League, ο Ολυμπιακός στο Europa League, αλλά και ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League. Αφήνουμε στην άκρη όμως τις ευχές για να περάσουμε στα ψαγμένα προγνωστικά της Τρίτης.

Μπορεί στο αποψινό πρόγραμμα να κυριαρχεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Αμβέρσα απέναντι στην Αντβέρπ, όμως θα πιάσω μία άλλη αναμέτρηση. Παράλληλα με την ΑΕΚ, η Ρέιντζερς θα υποδέχεται στην Σκωτία την Αϊντχόφεν, με τις δύο ομάδες να μονομαχούν για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League.

Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι. Οι Σκωτσέζοι πέρυσι άφησαν εκτός τους Ολλανδούς, μοιραία η Αϊντχόφεν θέλει να πάρει το αίμα της πίσω στις φετινές συναντήσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πείσει περισσότερο με την εικόνα τους μέχρι στιγμής, σκοράρουν ακατάπαυστα, ενώ η άμυνα της Ρέιντζερς μπάζει από παντού.

Μπορεί η Ρέιντζερς να έχει στο πλευρό της το κοινό της και να έχει άλλο αέρα, αλλά δεν μπορώ να την εμπιστευτώ. Στηρίζω το μομέντουμ των φιλοξενούμενων, κρατάω το Χ2 με over 1,5 στο 1.85.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
22:00
Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν
X2 & over 1,5
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις