Στη σκιά των «νυχτερίδων» στο 1.80

προγνωστικά

Προγνωστικά για όλα τα γούστα δίνει ο #Georgiou με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Bundesliga και την La Liga, στη Βαλένθια και στη Βρέμη.

Με μία στις δύο επιλογές μας να βγαίνει μεσοβδόμαδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάνουμε στροφή επιστρέφοντας με προγνωστικά στα πρωταθλήματα που έχουν ξεκινήσει και συγκεκριμένα στην Ισπανία με τη δεύτερη αγωνιστική και τη πρεμιέρα στη Γερμανία.

Προγνωστικά: Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου

Η Βέρντερ μπορεί να έσωσε την κατηγορία τη σεζόν που μας πέρασε τερματίζοντας στην 13η θέση, με μόλις τρεις βαθμούς διαφορά από τη Στουτγκάρδη που υποβιβάστηκε, ωστόσο θέλει να αφήσει πίσω της την άσχημη σεζόν, μπαίνοντας με αισιοδοξία στο νέο πρωτάθλημα, του οποίου η αυλαία ανοίγει σήμερα και μάλιστα με μια παραδοσιακή μάχη κόντρα στη μόνιμη πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα οι «πράσινοι» θέλουν να σπάσουν την παράδοση που τους θέλει να μην κερδίζουν το εναρκτήριο παιχνίδι της χρονιάς τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Παρότι στα φιλικά προετοιμασίας είχαν δύο νίκες κόντρα σε Όλντενμπουργκ και Τουλούζ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη μιας και παίζοντας απέναντι στην Στρασμπούρ απέσπασαν ισοπαλία και ηττήθηκαν σε δεύτερο ματς, ενώ προέρχονται και από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Γερμανίας από την Βικτόρια Κολονίας με 3-2 εκτός έδρας πριν λίγες μέρες παρότι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ με ο-1 και 1-2. Απόψε, απέναντι στους Βαυαρούς πρέπει να παίξουν δυνατά από τα πρώτα λεπτά αν θέλουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς. Απών ο νεοφερμένος από τη Λίβερπουλ, Ναμπί Κεϊτά, λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Στο στρατόπεδο της Μπάγερν, οι στόχοι είναι γνωστοί κάθε χρόνο που σημαίνει υπεράσπιση του εγχώριου τίτλου, κατάκτηση του Κυπέλλου και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League. Τη σεζόν που μας πέρασε, η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον τρόπο που ήρθε, στα τελευταία κυριολεκτικά λεπτά της τελευταίας αγωνιστικής, έδειξαν πως δεν αρκεί να κουβαλάς μόνο τον ρόλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί, αλλά τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα.

Κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας, η Μπάγερν αν και φιλοδώρησε με «τεσσάρες» τις Λίβερπουλ και Μονακό, δείχνοντας την ευκολία που έχει στο σκοράρισμα, εντούτοις η βαριά ήττα στον τελικό του γερμανικού Σούπερ Καπ από τη Λειψία με 3-0, έστειλε το πρώτο «καμπανάκι». Αρκετά νέα πρόσωπα φέτος, με τον Χάρι Κέιν να ξεχωρίζει, ο οποίος θέλει να αφήσει έντονο το στίγμα του και στο γερμανικό πρωτάθλημα, μετά τα 213 γκολ που σκόραρε στην Premier League, με τη φανέλα της Τότεναμ. Νέα σελίδα και για τους Κιμ-Μιν Τζάε και Κόνραντ Λάιμερ ενώ από τη στιγμή που παραχωρήθηκε ο τερματοφύλακας Σόμμερ στην Ίντερ, το βάρος πέφτει στον Σβεν Ούλραϊχ μέχρις ότου επανέλθει ο Μάνουελ Νόιερ. Μένει να δούμε αν προτιμηθεί από την αρχή ο Λάιμερ αντί του Γκορέτσκα για τον χώρο της μεσαίας γραμμής ενώ απών θα είναι ο νεοφερμένος Ραφαέλ Γκερέιρο λόγω προβλήματος στη γάμπα.

Βαλένθια – Λας Πάλμας 

Μια νέα αρχή θέλουν να κάνουν τη φετινή περίοδο οι παίκτες της Βαλένθια, αφήνοντας πίσω τους την κάκιστη πορεία της περασμένης σεζόν όπου για μεγάλο χρονικό διάστημα φλέρταραν με τον υποβιβασμό, αλλά κατάφεραν να σωθούν τις τελευταίες αγωνιστικές. Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τους «Λος Τσε», δεν τους επιτρέπουν να έχουν βλέψεις για την πρώτη τετράδα που οδηγεί και στο Champions League, της νέας περιόδου, ωστόσο χτίζουν μια ομάδα αποτελούμενη από ταλαντούχους νέους παίκτες και διψασμένους για διάκριση. Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπήκαν με το δεξί περνώντας από το «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» με νίκη 2-1 επί της κατόχου του Europa League, Σεβίλλης, σε ένα ματς που προηγήθηκαν στο 60′ με γκολ του Ντιακαμπί και παρότι δέχθηκαν την ισοφάριση στο 69′ από τον Εν-Νεσίρι, ήρθε ο Χάβι Γκουέρα στο 88′ να δώσει το τρίποντο της νίκης κι ενώ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ένα λεπτό πριν στη θέση του Ζεσούς Βάθκεθ.

Στο μεταγραφικό παζάρι δεν κινήθηκαν πολύ όπως θα περίμενε κάποιος, μιας και μετά την αποχώρηση των Μούσα, Σάενθ, Καβάνι και Λάτο, αποκτήθηκαν μόνο δύο παίκτες, οι Σενκ Οζκατσάρ και Πεπέλου. Το «Μεστάγια» σήμερα θα είναι κατάμεστο από τους φίλους της Βαλένθια, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σπρώξουν προς τη νίκη την ομάδα τους κόντρα στη νεοφώτιστη Λας Πάλμας. Δύο απουσίες αντιμετωπίζει ο Ρούμπεν Μπαράχα αφού δεν θα αγωνιστούν ο Μάρκος ντε Σόουζα λόγω τραυματισμού στο γόνατο και ο Αλμπέρτο Μαρί με πρόβλημα στο μηρό.

Οι νεοφώτιστοι στα μεγάλα σαλόνια επέστρεψαν με στόχο να κερδίσουν από νωρίς την παραμονή τους, όμως θα πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα. Η εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα απέναντι στην Μαγιόρκα με 1-1, μπορεί να άφησε ικανοποιημένο ως έναν βαθμό τον προπονητή της Γκαρσία Πιμιέντα, μιας και είχε την κατοχή της μπάλας, όμως επιθετικά ήταν ακίνδυνη, βρίσκοντας το γκολ από την άσπρη βούλα στο 29′ με τον Γιόναθαν Βιέρα αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 70′ από τον Ράιγιο.

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά οχτώ νέοι παίκτες θα φοράνε τη κυανοκίτρινη φανέλα της, εκ των οποίων αυτοί που ξεχωρίζουν είναι οι Σάντρο Ραμίρεζ, Τζούλιαν Αραούχο και Μουνίρ Ελ Χαντάντι. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας γνωρίζουν πως είναι δύσκολη η αναμέτρηση με την Βαλένθια όμως η παράδοση είναι με το μέρος τους έχοντας νικήσει στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Θα λείψουν ο Αλμπέρτο Μολέιρο λόγω μυϊκού προβλήματος και ο Φάμπιο Γκονζάλες με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Επιλέγουμε το goal/goal στην αναμέτρηση της Βρέμης με απόδοση 1.56 στη Novibet καθώς και τον άσο στο άλλο ματς με απόδοση 1.80 στη Stoiximan.

Στη σκιά των «νυχτερίδων» στο 1.80ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στη σκιά των «νυχτερίδων» στο 1.80

Μονό
21:30
Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερν Μονάχου
Goal/goal
1.56
BET: 10 units
Moνό
22:30
Βαλένθια - Λας Πάλμας
1
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις