Διπλασιάζουν τα γκολ στο «Γκρουπάμα»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Με το Λιόν - Μονπελιέ στο επίκεντρο οι σημερινές επιλογές από τη Γαλλία. Την πρώτη νίκη ψάχνει η Σεντ Ετιέν.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. To πολύ ενδιαφέρον Λιόν – Μονπελιέ αλλά και η τρίτη αγωνιστική της Ligue 2 δεσπόζουν στο σημερινό μενού και από εκεί θα αντλήσουμε τα προγνωστικά Γαλλίας Σαββάτου. Για πάμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Παράδοση στα γκολ

Η πρώτη επιλογή είναι από το ΛιόνΜονπελιέ. Αμφότερες ξεκίνησαν με το αριστερό τη φετινή χρονιά. Η Λιόν αν και είχε αρκετές ευκαιρίες ηττήθηκε από το Στρασβούργο με 2-1 ενώ η Μονπελιέ αν και ανέτρεψε το αρχικό 0-1 της Χάβρης δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα (2-2). Ένα ζευγάρι που μας έχει χαρίσει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόσφατο παρελθόν, με αποκορύφωμα το περσινό 5-4! Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στα τέσσερα πιο πρόσφατα στο «Γκρουπάμα» η Μονπελιέ έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ. Αμυντικά έδειξαν ευάλωτες και οι δύο, επιθετικά έχουν ποιότητα επομένως μου φαίνεται δύσκολο να μην έχει γκολ το ματς. Ικανοποιητικό το 1.97 του goal/goal & over 2,5 από τη Fonbet, θα μπει στις επιλογές μας. Δεύτερη επιλογή οι προσπάθειες για γκολ του Αλ-Τάαμαρι ο οποίος ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες των φιλοξενούμενων στην πρεμιέρα.

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από Ligue 2

Συνεχίζουμε με Ligue 2 και την αναμέτρηση της Λαβάλ με τη Ροντέ. Μιλάμε για δύο ομάδες που συνηθίζουν να έχουν αρκετά κόρνερ στα παιχνίδια τους, κάτι που βλέπαμε και πέρυσι αλλά και στα δύο φετινά (7 και 12 στα ματς της Λαβάλ, 11 και 12 στης Ροντέ). Στο 8,5 εντοπίζεται το line (όπως και στο ματς της Λαβάλ με την Τρουά που είχαμε στη στήλη την προηγούμενη εβδομάδα), θα πάρει και εδώ ένα ποντάρισμα όπως και ένα λίγο υψηλότερο.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το ΚονκαρνόΚαέν. Οι νεοφώτιστοι προέρχονται από την ήττα στις καθυστερήσεις στην έδρα της Μπορντό, ένα ματς στο οποίο έχασαν μεγάλες ευκαιρίες (και δοκάρι μεταξύ αυτών) με το σκορ στο 0-0. Δεν έχουν βρει ακόμα δίχτυα φέτος αλλά έδειξαν ότι μπορούν να γίνουν απειλητικοί. Η Καέν από την άλλη είναι μαζί με Αμιάν και Γκρενόμπλ οι μόνες ομάδες που έχουν κάνει το 2/2 στο ξεκίνημα της φετινής Ligue 2. Δεν έχουν δεχτεί ακόμα γκολ οι «βίκινγκ» αλλά και στα δύο παιχνίδια τους ο αντίπαλος είχε αποβολή (στο 33′ η Παρί, στο 58′ η Πο). Στο 1.90 το goal/goal νομίζω έχει αξία.

Κλείνουμε με ένα combo από το «Ζοφρουά-Γκισάρ». Η Σεντ Ετιέν υποδέχεται την Κεβιγί, δύο ομάδες που μετρούν δύο ήττες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ειδικά για τους «πράσινους» που έχουν βλέψεις για άνοδο, η ανάγκη για την πρώτη νίκη της σεζόν είναι μεγάλη. Γκολ είχαν τα περσινά μεταξύ τους (4-2 στη Σεντ Ετιέν, 2-2 στην Κεβιγί), προς τα εκεί θα κινηθούμε και σήμερα προσθέτοντας και τα κόρνερ των γηπεδούχων.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Διπλασιάζουν τα γκολ στο «Γκρουπάμα»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Διπλασιάζουν τα γκολ στο «Γκρουπάμα»

Μονό
20:00
Λιόν - Μονπελιέ
Goal/goal & over 2,5
1.97
BET: 15 units
Ειδικά παικτών
20:00
Λιόν - Μονπελιέ
Αλ-Τάαμαρι 2+ προσπάθειες για γκολ
1.98
BET: 12 units
Κόρνερ
20:00
Λαβάλ - Ροντέ
Over 8,5 κόρνερ
1.70
BET: 15 units
Ρίσκο
20:00
Λαβάλ - Ροντέ
Over 11,5 κόρνερ
4.00
BET: 7 units
Μονό
20:00
Κονκαρνό - Καέν
Goal/goal
1.90
BET: 10 units
Combo
20:00
Σεντ Ετιέν - Κεβιγί
Over 1,5 & over 4,5 κόρνερ Σεντ Ετιέν
1.93
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις