Η χαρά των γκολ σε Ελβετία και Ισραήλ

Προγνωστικά

Η δράση δεν σταματά ποτέ και ο #Georgiou έχει προγνωστικά σε δύο επαναληπτικές αναμετρήσεις του Champions League σε Ισραήλ και Ελβετία.

Ανήμερα της Παναγίας σήμερα και χρόνια πολλά σε εορτάζοντες και εορτάζουσες. Πάνω που λέγαμε να αποδράσουμε και να γεμίσουμε μπαταρίες ενόψει της νέας περιόδου, μας κρατάνε πίσω οι επαναληπτικοί αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μακάμπι Χάιφα – Σλόβαν Μπρατισλάβας 

Η εκτός έδρας νίκη της Μακάμπι στην Μπρατισλάβα με 2-1, πριν από μία εβδομάδα, έχει δώσει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η ρεβάνς είναι στο Ισραήλ, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη πρόκριση, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που τους θέλει σε ομίλους οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μάλιστα, έχοντας κατακτήσει ήδη το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, αυτό του Σούπερ Καπ επικρατώντας με 3-1 της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, οι παίκτες του Μεσάι Ντεγκό, έχουν και την ψυχολογία υπέρ τους, που σε τέτοια παιχνίδια αρχές της περιόδου παίζει τον ρόλο της.

Aναφορικά με το πρώτο ματς, οι Ισραηλινοί ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο πέμπτο λεπτό με τέρμα του Φραντζί και παρότι ο Σεκ με αυτογκόλ στο 12′ έκανε το 1-1, ήρθε τρία λεπτά αργότερα ο Ντιά να κάνει το 1-2, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι και στους δύο προκριματικούς γύρους κόντρα στη μαλτέζικη Χάμρουν Σπάρτανς αλλά και με τη Σέριφ Τίρασπολ βρήκαν είτε εύκολα είτε δύσκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αμφίβολη η συμμετοχή του Ντολέβ Χαζίζα λόγω τραυματισμού.

Δύσκολη αποστολή περιμένει τη Σλόβαν στο σημερινό επαναληπτικό στη Χάιφα με αντίπαλο την Μακάμπι μιας και η ήττα στην Μπρατισλάβα με 2-1, δεν ικανοποίησε κανέναν στο στρατόπεδο της ομάδας. Θα περίμενε κάποιος πως μετά την προσωρινή ισοφάριση με το αυτογκόλ του Σεκ στο 12′, θα βλέπαμε τους Σλοβάκους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να δεχτούν και άλλο γκολ στο 15′.

Γενικότερα δεν έχει πείσει τη φετινή περίοδο αφού και στους δύο προηγούμενους προκριματικούς γύρους πέρασε θα λέγαμε οριακά τόσο το εμπόδιο της Ζρίνσκι όσο και της Σουίφτ. Με μια λέξη, αυτό που καλείται να κάνει σήμερα είναι υπέρβαση, ψάχνοντας τη νίκη που θα τη βάλει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Ο τεχνικός της, Βλάντιμιρ Βάις ο πρεσβύτερος, θα επιλέξει να παίξει με σύστημα 4-3-3 και μένει να δούμε αν θα έχει στη διάθεσή του, τον γιό του και συνονόματο, ο οποίος ήταν απών από το πρώτο ματς, σκοράροντας μέχρι στιγμής τρία γκολ ενώ η ομάδα του προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Σκαλίτσα με 2-1 για το πρωτάθλημα.

Σερβέτ – Ρέιντζερς

Οι Ελβετοί θα λέγαμε ότι είναι άτυχοι στα παιχνίδια που έχουν δώσει κόντρα σε Γκενκ και Ρέιντζερς, αφού πέραν των αποτελεσμάτων μένουν και με παίκτη λιγότερο από τις κόκκινες κάρτες που αντικρίζουν. Ξέρουν πολύ καλά πως για να έχουν ελπίδες πρόκρισης με αντίπαλο τους Σκωτσέζους θα πρέπει να μπουν από την αρχή δυνατά, ψάχνοντας το γκολ που θα αλλάξει την ροή του παιχνιδιού, από τη στιγμή που κατάφεραν να μειώσουν στο πρώτο ματς του Άιμπροξ με τέρμα του Μπεντιά στο 44′.

Το μυαλό όλων στη Σερβέτ βρίσκεται στο σημερινό παιχνίδι και πώς θα έρθει η πρόκριση, κάτι που είδαμε και στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος όπου παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στη Σεν Γκάλεν, με τον Μπεντιά να ανοίγει το σκορ στο 6′ αλλά να βλέπουν τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Βάλτσι στο 81′. Ο Ρενέ Βάιλερ θα έχει αρκετές απουσίες σε αυτό το ματς μιας και δεν θα παίξουν εκτός του τιμωρημένου Ντουλίν και οι τραυματίες Αντούνες, Φρικ, Τσουνεμότο, Μανίν, Λινγκ και Στεβάνοβιτς, ενώ στη διάθεσή του θα είναι ο Ρουγιέ παρά τον τραυματισμό του στο πρώτο ματς που επέφερε και ράμματα.

Η Ρέιντζερς καλείται να υπερασπιστεί σήμερα στην Ελβετία τη νίκη με 2-1 που απέσπασε στο παιχνίδι του «Άιμπροξ» χάρη στα γκολ των Ταβερνιέρ και Ντέσερς στο 6′ και 15′ αντίστοιχα απέναντι στη Σερβέτ και εν συνεχεία, εφόσον πάρει τη πρόκριση, να περιμένει ποιος εκ των Αϊντχόφεν ή Στουρμ Γκρατς θα βρεθεί στον δρόμο της πριν τους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακόμα ψάχνει να βρει τα πατήματά της, κάτι που το παρατηρεί κάποιος από τις διάφορες μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Προέρχεται από ευρείας έκτασης εντός έδρας νίκη επί της Λίβινγκστον με 4-0, με την οποία ρέφαρε για την εκτός έδρας ήττα με 1-0 με αντίπαλο την Κιλμάρνοκ και επικεντρώνει την προσοχή της στο κρίσιμο ματς με την Σερβέτ. Ο Μάικλ Μπιλ αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τους Ράιαν Τζακ και Κόνορ Γκόλντσον που δεν έπαιξαν στο ματς πρωταθλήματος, όχι όμως και τους τραυματίες Ριντβάν Γιλμάζ, Μπεν Ντέιβις και Λίον Κινγκ.

Προτείνω το συνδυαστικό άσο & over 1,5 στο ματς της Χάιφα με απόδοση 1.83 στη Novibet και οver 2,5 με απόδοση 1.74 στην Ελβετία.

Η χαρά των γκολ σε Ελβετία και ΙσραήλΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η χαρά των γκολ σε Ελβετία και Ισραήλ

Combo
20:00
Μακάμπι Χάιφα - Σλόβαν Μπρατισλάβας
1 & over 1,5
1.85
BET: 10 units
Mονό
21:30
Σερβέτ - Ρέιντζερς
Over 2,5
1.74
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις