Δεν φ(ΡΕΝ)άρει στο 1.69

Προγνωστικά

Να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο #Georgiou με το παιχνίδι της Ρεν απέναντι στην Μετς για τη Ligue 1.

Έφτασε η στιγμή για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους σε όλη την Ευρώπη μιας και τα περισσότερα πρωταθλήματα ανοίγουν αυλαία. Ως πρώτο σταθμό στα προγνωστικά μας, επιλέγουμε το γαλλικό και την αναμέτρηση της Ρεν με την Μετς.

Προγνωστικά: Ρεν – Μετς

Επιτυχημένη θεωρείται από τους ιθύνοντες της Ρεν η σεζόν που πέρασε μια και μπήκαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά στους ομίλους του Europa League ενώ και στο πρωτάθλημα τερμάτισαν στην 4η θέση, πίσω από τις Παρί Σεν Ζερμέν, Λανς και Μαρσέιγ. Στόχος και φέτος είναι να πραγματοποιήσουν μια αξιόλογη πορεία και γιατί όχι να τερματίσουν ψηλότερα στη βαθμολογία. Τα συμπεράσματα που βγήκαν στα φιλικά προετοιμασίας δείχνουν ότι θα είναι δυνατοί και φέτος επικρατώντας μάλιστα των Γουέστ Χαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ και είναι χαρακτηριστικό ότι έχασαν μόλις ένα παιχνίδι από τα 6 που έδωσαν, κι αυτό κόντρα στην Γουλβς με 3-1.

Απόψε, η Ρεν υποδέχεται την Μετς, με τον βασικό κορμό της ομάδας από τη Βρετάνη να μην έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή περίοδο καθώς πούλησε τους Ζιρασί και Μπαντέ στις ομάδες που είχαν δοθεί δανεικοί ενώ εξασφάλισε ένα μεγάλο ποσό από τη μετακίνηση του αμυντικού μέσου Λέσλι Ογκουτσούκου στη Τσέλσι έναντι 27,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα με αυτά τα λεφτά απέκτησε τους Λε Φλε και Μπλας, δύο μέσους με μεγάλη εμπειρία στο γαλλικό πρωτάθλημα. Επιθυμία του Μπρούνο Ζενεσιό είναι να δει την ομάδα του να ξεκινήσει με το δεξί της φετινές της υποχρεώσεις, κάτι που έχει να γίνει από το 2019, μιας και έχει μόλις μία νίκη σε πρεμιέρα τις τελευταίες εννέα σεζόν. Mοναδικές απουσίες είναι ο Μπλας που είναι τιμωρημένος από πέρυσι και ο τραυματίας επιθετικός Τεριέ.

Δεν φ(ΡΕΝ)άρει στο 1.69ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δεν φ(ΡΕΝ)άρει στο 1.69

H Mετς από την πλευρά της είναι μία από τις δύο ομάδες που προβιβάστηκαν από την Ligue 2, τερματίζοντας ως δεύτερη πίσω από την Χάβρη συγκεντρώνοντας 72 βαθμούς έναντι 75 και στόχος όλων στον σύλλογο είναι να καταφέρουν να εξασφαλίσουν από νωρίς την παραμονή στην κατηγορία. Στα πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε έδειξε πως η άμυνα θα είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της όπου αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως δεν γνώρισε ήττα στα 6 ματς που έδωσε και δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Βέβαια οι αντίπαλοι στα μεγάλα σαλόνια είναι σαφώς ισχυρότεροι και μένει να δούμε πως θα προετοιμάσει την ομάδα του ο 70χρονος Λάζλο Μπόλονι. Η πρεμιέρα μπορεί να θεωρηθεί και δύσκολη μιας και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρεν, η οποία είχε την τρίτη καλύτερη άμυνα του περσινού πρωταθλήματος. Στα μεταγραφικά, πούλησε τον Τραορέ στην Γουλβς όπου αγωνιζόταν ως δανεικός, ενώ απέκτησε τον επιθετικό Ελισόρ και τον αμυντικό Κολέν που μετά από αρκετά χρόνια στην Αγγλία επιστρέφει στην πατρίδα του. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο 22χρονο Γεωργιανό επιθετικό Γκεόργκε Μικαουτάτζε ο οποίος παρά το έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού παρέμεινε στον σύλλογο μετρώντας 23 γκολ και 8 ασίστ στη 2η κατηγορία της περσινής σεζόν. Επιλέγουμε λοιπόν το over 3,5 κάρτες που βρίσκουμε σε απόδοση 1.69 στη Novibet και τον άσο αν και πληρώνει μόλις 1.47 στην ίδια εταιρία.

Μονό
18:05
Ρεν - Μετζ
Οver 3,5 κάρτες
1.69
BET: 10 units
Μονό
18:05
Ρεν - Μετζ
1
1.47
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις