Κυνηγώντας το «9άρι» στην Αλσατία

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα το Στρασβούργο - Λιόν στο «Μεϊνό». Δοκιμασία για Λανς στη Βρέστη.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Έξι αναμετρήσεις στο σημερινό κουπόνι της Γαλλίας με τις οποίες ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της Ligue 1. Ενδιαφέροντα ζευγάρια από τα οποία ξεχωρίζει το βραδινό Στρασβούργο – Λιόν. Πάμε να δούμε τα κυριακάτικα προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Ξανά μαζί στην πρεμιέρα

Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά παιχνίδι ΜπρεστΛανς. Ένα ζευγάρι που και πέρυσι συναντήθηκε για την πρώτη αγωνιστική της Ligue 1 αλλά στην έδρα της Λανς (3-2 επικράτησαν οι «λανσουά»). Η Μπρεστ κινδύνευσε ακόμα και με υποβιβασμό την περσινή χρονιά αλλά κατάφερε να σωθεί την προτελευταία αγωνιστική με το διπλό στη Μασσαλία. Στο τιμόνι συνεχίζει ο Ερίκ Ρουά με στόχο φέτος να ξεμπερδέψει νωρίτερα με την παραμονή.

Σημαντική η απώλεια του εξτρέμ Ονορά (Γκλάντμπαχ) ενώ έμειναν ελεύθεροι οι Μπελκεμπλά και Ντιβέρν. Αντίθετα απέκτησε με μεταγραφή τον μέσο Καμαρά (τον είχε και πέρυσι ως δανεικό), πήρε τον μέσο Μαρτέν (ελεύθερος από Λιλ) αλλά και τον φορ Σατριάνο (δανεικός από Ίντερ όπως και τη σεζόν 21/22). Καλή η εικόνα των «πειρατών» στα φιλικά (3-1-1).

Κάθε χρόνο και καλύτερα τα πράγματα για την Λανς. Εξαιρετική χρονιά η περσινή, τερμάτισε δεύτερη ένα μόλις βαθμό πίσω από την πρωταθλήτρια Παρί. Εξασφάλισε έτσι την παρουσία της στους φετινούς ομίλους του Champions League. Προφανώς και συνεχίζει επικεφαλής ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς που μας πέρασε, Φρανκ Εζ.

Η φετινή σεζόν ωστόσο, ξεκινά με δύο πολύ σημαντικές αποχωρήσεις. Αυτή του αρχηγού Φοφανά αλλά και του κορυφαίου σκόρερ της Οπέντα. Στη θέση τους οι «λανσουά» απέκτησαν τους Σπίρινγκς (ελεύθερος από Τουλούζ), Ντιούφ (Βασιλεία), Γκιλαβογκί (Παρί FC) ενώ θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη και η απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ.

Σίγουρα η Λανς είναι ανώτερη ομάδα και δίκαια προσφέρεται σε τιμές φαβορί. Παρ’ όλα αυτά είναι μόλις η αρχή της σεζόν και δεν γνωρίζουμε πόσο θα επηρεαστεί η Λανς από τις απώλειες των Φοφανά και Οπέντα. Προτιμότερο το αμφίτερμα (1.85 novibet.gr). Άλλωστε και η Μπρεστ μόνο τρεις φορές σε 22 παιχνίδια με αντίπαλο τη Λανς μέσα-έξω δεν έχει βρει δίχτυα.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Ρεν κόντρα στη Μετς. Πετυχημένη θεωρείται η περσινή χρονιά για τους «ρενέ» οι οποίοι τερμάτισαν στην τέταρτη θέση και εξασφάλισαν μια θέση στους ομίλους του Europa League. Κατά διαστήματα η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό έπαιζε πολύ όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο με τον 56χρονο τεχνικό να διατηρεί ασφαλώς και φέτος τα ηνία.

Ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι η Ρεν με την απόκτηση των Λε Φε (Λοριάν) και Μπλα (Ναντ). Σημαντική όμως και η απώλεια του ταλαντούχου μέσου Ουγκοτσουκού (Τσέλσι). Διατήρησε πάντως τον κορμό της περσινής χρονιάς και στα φιλικά έδειξε ικανή για μια ακόμα καλύτερη πορεία φέτος. Προσωπικά ποντάρω πολλά στη φετινή Ρεν.

Σπουδαία χρονιά και για τη Μετς που κατάφερε να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Εκμεταλλεύτηκε βέβαια τις γκέλες της Μπορντό στο τέλος αλλά βάσει εικόνας άξιζε την άνοδο. Επικεφαλής συνεχίζει έμπειρος Λάζλο Μπόλονι ενώ σημαντικό για τους φιλοξενούμενους το γεγονός ότι έχουν διατηρήσει τον φορ Μικαουτάτζε (πρώτος σκόρερ πέρυσι στη Ligue 2) αλλά και τον βασικό κορμό τους γενικότερα.

Πέντε σερί νίκες μετρά η Ρεν κόντρα στη Μετς ανεξάρτητα από έδρες (οι τρεις τελευταίες και με over) ενώ το «Ροαζόν Παρκ» είναι ιδιαίτερα αφιλόξενο για τη Μετς (1-0-7) στα οκτώ πιο πρόσφατα εκεί.

Σαφώς ποιοτικότερη ομάδα οι «ρενέ» αλλά 1,44 σε πρεμιέρα πολύ απλά δεν στέκει. Η Μετς είναι ομάδα που στηρίζεται στην άμυνά της και εκτιμώ ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Πρώτη επιλογή τα κόρνερ της Ρεν στο πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με γκολ τους στο δεύτερο μέρος ενώ θα ρισκάρουμε και στο Χ ημίχρονο/1 τελικό.

Κυνηγώντας το «9άρι» στην ΑλσατίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κυνηγώντας το «9άρι» στην Αλσατία

Προγνωστικά Γαλλίας: Έριξε χρήμα το Στρασβούργο

Να αφήσει πίσω της την περσινή κάκιστη χρονιά θέλει το Στρασβούργο. Οι Αλσατοί πάλευαν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν για την παραμονή, μέχρι τη στιγμή που τους ανέλαβε ο Φρεντερίκ Αντονεττί. Όχι ότι άλλαξε άρδην η εικόνα της ομάδας αλλά σίγουρα έγινε πιο αποτελεσματική. Εν τέλει τερμάτισε 13η. Διοικητικά πάντως το Στρασβούργο μπαίνει σε νέα εποχή (πέρασε στην ιδιοκτησία της BlueCo που έχει και την Τσέλσι). Πρώτη κίνηση ήταν η επιλογή του Πατρίκ Βιεϊρά ως νέο τεχνικός της ομάδας. Από εκεί και πέρα δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα με τα οποία αποκτήθηκαν οι Σιλά (Κλαμπ Μπριζ), Εμεγκά (Στουρμ Γκρατς), Μουανγκά (Μπορντό), Μπάκουα (Μπορντό), Σο (Σεντ Ετιέν), Γκάμπριελ (δανεικός από Τσέλσι). Σίγουρα έχει φέτος το υλικό για μια καλή πορεία.

Άλλη μια κακή χρονιά η περσινή για τη Λιόν η οποία μάλιστα δεν κατάφερε καν να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν και η ομάδα έχει περάσει στα χέρια του Αμερικανού επιχειρηματία Τέξτορ, δεν δείχνει ακόμα σε θέση να ξοδέψει χρήματα για μεταγραφές. Μοναδικές κινήσεις ως τώρα οι Μάτα (Κλαμπ Μπριζ), Άλβερο (Σοσό), Τσαλέτα-Τσαρ (δανεικός από Σαουθάμπτον), Μέιτλαντ-Νάιλς (ελεύθερος από Άρσεναλ). Θα στηρίξει πολλά και φέτος στους Λακαζέτ και Σερκί που «κουβάλησαν» πέρυσι το μεγαλύτερο βάρος της επίθεσης.

Οι «λιονέ» πάντως διατηρούν εξαιρετική παράδοση απέναντι στο Στρασβούργο. Συγκεκριμένα σε 24 αναμετρήσεις από το 2000 έως σήμερα μέσα-έξω η ομάδα του Λορέν Μπλαν έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές (3-2 τον Μάιο του ’18 και 1-2 τον περασμένο Γενάρη, 19-3-2 συνολικά). Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στα εννέα πιο πρόσφατα μεταξύ τους ανεξάρτητα από έδρες είχαμε οκτώ goal/goal (και επτά over 2,5).

Περιμένω ματς με καλό ρυθμό και γκολ. «Διαβασμένες» βέβαια οι αποδόσεις προς τα εκεί, επομένως θα καταλήξω σε ένα combo με γκολ από ημίχρονο. Δεύτερη επιλογή να σκοράρει ο Μπελγκάρντ, γνωστός από πέρυσι για τις επιδόσεις του και το γκολ του κυκλοφορεί στο πολύ υψηλό 9,00! Θα πάρει σίγουρα ένα μικρό ποντάρισμα.

 

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Μονό
14:00
Μπρεστ - Λανς
Goal/goal
1.85
BET: 15 units
Ειδικά παικτών
14:00
Μπρεστ - Λανς
Λε Ντουαρόν 2+ προσπάθειες για γκολ
1.90
BET: 10 units
Combo
18:05
Ρεν - Μετς
Ρεν over 1,5 κόρνερ στο 1o ημίχ. & Ρεν over 0,5 γκολ στο 2o ημίχ.
1.87
BET: 15 units
Ρίσκο
18:05
Ρεν - Μετς
Χ ημίχ. / 1 τελ.
4.33
BET: 5 units
Combo
21:45
Στρασβούργο - Λιόν
Over 2,5 & over 0,5 στο 1o ημίχρονο
1.90
BET: 30 units
Σκόρερ
21:45
Στρασβούργο - Λιόν
Γκολ Μπελγκάρντ
9.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις