Νέα χρονιά, νέα δεδομένα, ίδιο ζευγάρι

Προγνωστικά Γαλλίας

Με τον επαναληπτικό της Τρίτης στο μυαλό οι Μασσαλοί υποδέχονται τη Ρεμς του Γουίλ Στιλ για την πρεμιέρα της Ligue 1.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. To ΜαρσέιγΡεμς ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1. Οι δύο ομάδες σχεδόν ένα χρόνο μετάμ συναντιούνται ξανά σε πρεμιέρα πρωταθλήματος αλλά με διαφορετικά δεδομένα. Ασφαλώς σήμερα έχουμε και τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 2. Πήραμε μια πρώτη αίσθηση την προηγούμενη εβδομάδα ως προς το πού βρίσκεται η κάθε ομάδα αλλά σίγουρα είναι ακόμα νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Πάμε λοιπόν να δούμε τί θα επιλέξουμε για τα προγνωστικά Γαλλίας του Σαββάτου.

Προγνωστικά Γαλλίας: To μυαλό στη ρεβάνς η Μαρσέιγ

Απογοητευτική ήταν η εικόνα της Μαρσέιγ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς την περασμένη Τετάρτη στο οποίο γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Φάνηκε ανέτοιμη και ασύνδετη κάτι που βέβαια ως ένα βαθμό είναι φυσιολογικό, ιδίως όταν μιλάμε για μια ομάδα με αρκετές αλλαγές. Παρ’ όλα αυτά, η ποιότητα του ρόστερ της είναι αδιαμφισβήτητη και δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα «στρώσει». Σίγουρα η ρεβάνς της Τρίτης είναι πολύ σημαντική αλλά οι Μασσαλοί έχουν μπροστά τους ένα ματς-παγίδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η Ρεμς του Γουίλ Στιλ έκανε τον κόσμο να παραμιλά με το εντυπωσιακό αήττητο σερί των 19 αγώνων. Μια ομάδα αθλητική, με πολλά τρεξίματα, πρέσινγκ ψηλά και «σφιχτή» άμυνα που κατάφερε να ξεμπερδέψει από νωρίς με την παραμονή και να τερματίσει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ερυθρόλευκοι» με τον 30χρονο τεχνικό στο τιμόνι έβαλαν δύσκολα σε όλους πέρυσι και το ίδιο ανταγωνιστικούς τους περιμένω και φέτος. Μπορεί να έχασαν τον πρώτο σκόρερ τους Μπαλογκούν (έληξε ο δανεισμός του) ωστόσο απέκτησαν τους υποσχόμενους Ντιακιτέ (Σάτσμπουργκ) και Νακαμούρα (ΛΑΣΚ Λινζ) ως αντικαταστάτες. Πολύ καλή η εικόνα της Ρεμς και στα φιλικά. Μετά την ήττα στο πρώτο από την Έουπεν (2-3) κέρδισαν κατά σειρά Σαρλερουά (3-1), Αμιάν (3-2), Χετάφε (0-1), Σαραγόσα (1-2) και Τορίνο (2-1).

Όπως ανέφερα και παραπάνω, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρυσι για την πρώτη αγωνιστική στο «Βελοντρόμ», με τους Μασσαλούς να επικρατούν με 4-1. Πάντως αυτή ήταν η μοναδική νίκη της Μαρσέιγ στα πέντε τελευταία εντός με αντίπαλο τη Ρεμς (1-4-1).

Το ματς είναι σίγουρα πιο δύσκολο για τους Μασσαλούς από αυτό που «φωτογραφίζει» το 1.70 του άσου. Η ομάδα του Μαρθελίνο δεν είναι ακόμα έτοιμη ενώ σίγουρα θα σκέφτεται και το παιχνίδι της Τρίτης. Επιπλέον και η τωρινή Ρεμς δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του περσινού 4-1. Θα πάμε κόντρα στους γηπεδούχους επιλέγοντας το ασιατικό +1 της Ρεμς (πληρωμή σε περίπτωση νίκης της Ρεμς και ισοπαλίας, μονάδα σε περίπτωση νίκης της Μαρσέιγ με ένα γκολ). Δεύτερη επιλογή να σκοράρει φορ Ντιακιτέ που έδειξε «ζεστός» στα φιλικά (πέτυχε έξι γκολ).

Επιλογές από Ligue 2

Από το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 2 θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά Γαλλίας, τα εξής:

  • Θα πάμε με τα γκολ στο ΓκινγκάμπΔουνκέρκη. Οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα στην έδρα της Αννεσί, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και δίκαια επικράτησαν με το ευρύ 4-1 (τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ). Η Δουνκέρκη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 κόντρα στην Τρουά κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε δύο γκολ του Γκριμπ. Στο 2.02 κυκλοφορεί το over 2,5, καλό και το over 1,5 γκολ της Γκινγκάμπ στο 2.05.
  • Χαμηλό το line στα κόρνερ του Τρουά – Λαβάλ. Οι γηπεδούχοι θα θέλουν να αναιρέσουν το στραβοπάτημα της πρεμιέρας με μια νίκη στο πρώτο εντός της χρονιάς. Από την άλλη, η Λαβάλ ήταν πέρυσι από τις ομάδες που είχαν αρκετά κόρνερ στα παιχνίδια τους ενώ με τη νίκη επί της Ανζέ την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική απέναντι στον οποιονδήποτε. Στα 8,5 κόρνερ βρίσκουμε το line και σε τιμές κοντά στο διπλασιασμό αξίζει ένα ποντάρισμα. Με λίγη βοήθεια από το σκορ, μπορεί να δούμε και κανένα… μπαμ.
  • Τέλος, πήγα και στο διπλό της Αζαξιό στην έδρα της Κεβιγί. Οι Κορσικανοί μπορεί να «γκέλαραν» κόντρα στην Ροντέ (1-1) ωστόσο, είχαν καλή εικόνα μεσοεπιθετικά (15 τελικές και δύο δοκάρια). Η Κεβιγί κατέβηκε για το Χ στην έδρα της Αμιάν αλλά τελικά δεν πήρε ούτε αυτό (ήττα με γκολ στις καθυστερήσεις). Πιο ποιοτική ομάδα η Αζαξιό και σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει την στήριξή μας.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Νέα χρονιά, νέα δεδομένα, ίδιο ζευγάριΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Νέα χρονιά, νέα δεδομένα, ίδιο ζευγάρι

Μονό
18:00
Μαρσέιγ - Ρεμς
2 (+1 ΑΗ)
1.70
BET: 15 units
Σκόρερ
18:00
Μαρσέιγ - Ρεμς
Γκολ Ντιακιτέ
5.00
BET: 3 units
Κόρνερ
20:00
Τρουά - Λαβάλ
Over 8,5 κόρνερ
1.93
BET: 15 units
Fun bet
20:00
Τρουά - Λαβάλ
Over 14,5 κόρνερ
25.00
BET: 3 units
Μονό
20:00
Κεβιγί - Αζαξιό
2
3.10
BET: 10 units
Μονό
20:00
Γκινγκάμπ - Δουνκέρκη
Γκινγκάμπ οver 1,5
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις