Πρεμιέρα με 4.30 στην Κυανή Ακτή

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας από 1.70 έως 4.30 έχει ο #Cascadeur στην αναμέτρηση Νις - Λιλ στην πρεμιέρα της φετινής Ligue 1.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Μετά την πρεμιέρα της Ligue 2 την προηγούμενη εβδομάδα, σειρά παίρνει αυτό το τριήμερο η Ligue 1 που μας υποδέχεται με το πολύ ενδιαφέρον Νις – Λιλ. Πάμε να δούμε τί θα επιλέξουμε για τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας από το παιχνίδι της Κυανής Ακτής.

Προγνωστικά Γαλλίας: Αλλαγές στη Νις, πιο δεμένη η Λιλ

Το λιγότερο μέτρια κρίνεται η περσινή χρονιά για τη Νις. Μιλάμε για μια ομάδα που ξεκίνησε με το βλέμμα στα ευρωπαϊκά εισιτήρια (από πέρυσι ανήκει στον όμιλο INEOS και αυτό από μόνο του δημιούργησε προσδοκίες) αλλά εν τέλει περιορίστηκε στην ένατη θέση. Να ‘ναι καλά ο Ντιντιέ Ντιγκάρ που διαδέχθηκε τον Λουσιέν Φαβρ τον Γενάρη καθώς μέχρι εκείνο το σημείο οι «αετοί» βρίσκονταν πιο κοντά στις τελευταίες θέσεις παρά στην πρώτη πεντάδα. Παρ’ όλα αυτά, ο Ντιγκάρ δεν συνεχίζει φέτος μιας και η διοίκηση αποφάσισε να δώσει τα ηνία στον Φραντσέσκο Φαριόλι. Ένας 34χρονος τεχνικός που τη διετία 2021-2023 εργάστηκε στην Τουρκία (Φατίχ Καραγκιουμρούκ και Αλάνιασπορ).

Στα του ρόστερ, αποχώρησαν οι Στενγκς, Ντόλμπεργκ, Ράμσεϊ, Μπάρκλεϊ ενώ αντιθέτως αποκτήθηκαν οι Σανσόν (δανεικός από Άστον Βίλα), Μπογκά (Αταλάντα) αλλά και ο Μοφί (ήταν δανεικός πέρυσι και φέτος αποκτήθηκε με μεταγραφή). Σημαντικό το γεγονός ότι έχει διατηρήσει στο δυναμικό της -τουλάχιστον προς το παρόν- τον κομβικό μέσο Τουράμ.

Πιο ήσυχο καλοκαίρι είχε η Λιλ. Η σεζόν που προηγήθηκε μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη αν και θα μπορούσε αποφεύγοντας κάποιες γκέλες να κυνηγήσει και την πρώτη τριάδα. Στο τιμόνι παραμένει ασφαλώς ο Πάολο Φονσέκα ο οποίος παρουσίασε μια ομάδα που κατά καιρούς έπαιζε το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στη Γαλλία. Πολύ καλή η εικόνα της και στα φιλικά (3-1-1), ειδικά μεσοεπιθετικά ήταν εντυπωσιακή (έβαλε 14 γκολ, από πέντε  οι Ντέιβιντ και Χάραλντσον).

Δύο οι σημαντικές αποχωρήσεις από το ρόστερ της, αυτή του ηγετικού στόπερ Φόντε αλλά και του βασικού εξτρέμ Μπάμπα. Στη θέση του πρώτου οι «λιλουά» απέκτησαν τον Ουμτιτί ενώ ως αντικαταστάτης του Μπάμπα προορίζεται ο Χάραλντσον (μεταγραφή από Κοπενγχάγη).

Πολύ καλή παράδοση απέναντι στη Λιλ διατηρεί η Νις καθώς έχει ηττηθεί μόλις τρεις φορές την τελευταία δεκαετία (10-8-3). Εντός «Αλλιάνζ Ριβιέρα» μετρά 5-5-1 στα έντεκα πιο πρόσφατα.

Πρεμιέρα με 4.30 στην Κυανή ΑκτήΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πρεμιέρα με 4.30 στην Κυανή Ακτή

Αμφίρροπο παιχνίδι, πόσο μάλλον τώρα που μιλάμε για πρώτη αγωνιστική και οι ομάδες ακόμα χτίζονται. Είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα της Ligue 2 πόσα φαβορί «στράβωσαν». Περιμένω ένα ισορροπημένο ματς που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το Χ είναι μια σκέψη, αποδεκτό το goal/goal στο 1.70 και με τη λογική ότι αμφότερες θα βρουν από ένα γκολ, αξίζει και το 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο ματς. Προσωπικά θα πάρω ως πρώτη επιλογή το πιο «ασφαλές» αμφίτερμα, ενώ θα ποντάρω και σε σουτ παικτών από κάθε ομάδα. Τέλος, ως fun bet θα επιλέξουμε να γίνει έλεγχος VAR στον αγώνα στο 4.30.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Ειδικό
22:00
Νις - Λιλ
Goal/goal
1.70
BET: 15 units
Ειδικά παικτών
22:00
Νις - Λιλ
Έιντζελ Γκόμες 1+ σουτ στην εστία
2.00
BET: 10 units
Ειδικά παικτών
22:00
Νις - Λιλ
Τουράμ 1+ σουτ στην εστία
4.00
BET: 5 units
Fun bet
22:00
Νις - Λιλ
Over 0,5 VAR
4.30
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις