Βροχή τα γκολ στην Πράγα

προγνωστικά

Δεν ρισκάρει ο #Georgiou προτείνοντας το παιχνίδι της Σλάβια Πράγας με την Ντνίπρο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League

Mε όσα τραγικά συνέβησαν στην πατρίδα μας τις τελευταίες μέρες, το μυαλό είναι δύσκολο να ξεκολλήσει και να σκεφτεί λογικά, ωστόσο θα προτείνουμε το ματς της Σλάβια Πράγας με την Ντνίπρο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Προχωράμε με τα προγνωστικά της ημέρας.

Προγνωστικά: Σλάβια Πράγας – Ντνίπρο 

H Σλάβια υποδέχεται σήμερα την Ντνίπρο στο πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, έχοντας ως στόχο να περάσει το εμπόδιο των Ουκρανών και εν συνεχεία να μπει στους ομίλους, συνεχίζοντας έτσι μια θετική παρουσία των τελευταίων χρόνων. Το γεγονός ότι βρίσκονται στην κορυφή του τσέχικου πρωταθλήματος μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών, τους δίνει την κατάλληλη ψυχολογική ώθηση με πιο πρόσφατη επιτυχία, αυτή κόντρα στην Χράντετς Κράλοβε με 2-0. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Γίντριχ Τρπισόφσκι είδε την ομάδα του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας να βγάζει ενέργεια απέναντι στις Ράκοφ, Μακάμπι Χάιφα, Ποντμπρέζοβα, Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και Ντινάμο Δρέσδης, μετρώντας νίκες με τους τέσσερις πρώτους και ισοπαλία στο τελευταίο. Μοναδικές απουσίες είναι αυτές των μέσων Νταβίντ Πεχ που αναρρώνει μετά από μακροχρόνιο τραυματισμό και του Νταβίντ Ντούντερα που αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό από το νικηφόρο παιχνίδι με την Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε.

Την Ντνίπρο την παρακολουθήσαμε στις δύο αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Champions League και όπως είχαμε επισημάνει, είναι μία ομάδα που αν την υποτιμήσει κάποιος θα βρεθεί προ εκπλήξεως, αποσπώντας ισοπαλία με 2-2, στον επαναληπτικό της Λεωφόρου πριν από μία εβδομάδα περίπου. Μπορεί πλέον να μην έχει στις τάξεις της τον Αρτέμ Ντόβμπικ, που εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις με μεταγραφή στο ισπανικό πρωτάθλημα, όμως παραμένει μία καλή ομάδα. Αν και δεν είναι το φαβορί στις αναμετρήσεις με τους Τσέχους θα κοιτάξει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες για πρόκριση που θα τη φέρει σίγουρα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα μπήκε με το δεξί επικρατώντας έστω και δύσκολα της Πολίσια με 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Ολεκσάντρ Κούτσερ δεν υπολογίζει στον τερματοφύλακα Βόλινετς που τραυματίστηκε στην ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό και τον επίσης τραυματία Χαμάς αλλά και τον αμυντικό Τάντσικ που είναι τιμωρημένος με κάρτες.

Επιλέγουμε λοιπόν το over 2,5 που βρίσκουμε σε απόδοση 1.67 στη Novibet.

Βροχή τα γκολ στην ΠράγαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Βροχή τα γκολ στην Πράγα

Mονό
20:00
Σλάβια Πράγας - Ντνίπρο
over 2,5
1.67
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις