Η ξανθιά τραγουδίστρια που… τρέλανε τον Γιώργο Λιάγκα!

Η επική απάντηση Λιάγκα στον Μουτσινά!

Ενθουσιάστηκε μαζί της!

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει αδυναμία στο ξανθό μαλλί.  Άλλωστε και η πρώην γυναίκα του, με την οποία απέκτησαν και δύο παιδιά, η Φαίη Σκορδά, ήταν ξανθιά.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, μπορεί να αποφεύγει να δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι και μόνος του. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του με μία εντυπωσιακή 35χρονη, όπως ήταν και ο χαρακτηριστικός τίτλος των περιοδικών.

Η αγάπη του για το ξανθό μαλλί και ο θαυμασμός στις ωραίες γυναίκες συνεχίζεται, Φάνηκε μάλιστα, κι από τα σχόλια του σε μία από τις τελευταίες του εκπομπές πριν φύγει για διακοπές, για την Κατερίνα Λιόλου.

“Α έγινε ξανθιά; Πανέμορφη ήταν και πριν, αλλά και τώρα… Την ήξερα από το VOICE που είχαμε κάνει εδώ στον Αντ1, αλλά είναι πανέμορφη πραγματικά”, είπε μεταξύ άλλων σχολιάζοντας το βίντεο.

 

Η ξανθιά τραγουδίστρια που... τρέλανε τον Γιώργο Λιάγκα!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η ξανθιά τραγουδίστρια που... τρέλανε τον Γιώργο Λιάγκα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις