Combo έως και 2.30 στην πρεμιέρα, μακροχρόνια μέχρι 4.50

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές με γκολ, κόρνερ αλλά και μακροχρόνια έχει ο #Cascadeur στην πρεμιέρα της φετινής Ligue 2.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι! Καλό το καλοκαίρι, καλή και χρήσιμη και η αποφόρτιση αλλά η ώρα έφτασε. Η ποδοσφαιρική δράση επιστρέφει στη Γαλλία καθώς σήμερα έχουμε την πρεμιέρα της φετινής Ligue 2. Πολλά και διάφορα μεσολάβησαν μέσα στο καλοκαίρι τόσο με την υπόθεση της Μπορντό (μηδενίστηκε για το ματς με τη Ροντέ με την τελευταία να παραμένει στην κατηγορία) όσο και πιο πρόσφατα με τα όσα έγιναν με τη Σοσό (υποβιβάστηκε για οικονομικούς λόγους και τη θέση της πήρε η Αννεσί). Το σίγουρο είναι ότι και η φετινή σεζόν θα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Με ενθουσιασμό στο ξεκίνημα

Η πρώτη φετινή επιλογή έρχεται από το παιχνίδι της Σεντ Ετιέν με τη Γκρενόμπλ στις 16.00. Οι γηπεδούχοι με άλλες βλέψεις ξεκίνησαν την περσινή χρονιά και για άλλα πράγματα κατέληξαν να παλεύουν. Κακός πρώτος γύρος για τους «στεφανουά» που έφτασαν σε σημείο να περιφέρονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας όμως με τον καιρό βελτιώθηκαν και έκαναν έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο. Στο τιμόνι παραμένει ο Λοράν Μπατλ που φάνηκε να βρίσκει σταδιακά τις κατάλληλες ισορροπίες στην ομάδα. Μεταγραφικά μάλλον βγαίνουν ενισχυμένοι οι «πράσινοι», καθώς κατάφεραν να αποκτήσουν με μεταγραφή τον βασικότατο αριστερό μπακ Νκουνκού (δανεικός πέρυσι από Έβερτον), αγόρασαν τα δικαιώματα του κομβικού μεσοεπιθετικού Καφαρό ενώ έκαναν δικό τους και τον φορ Ιμπραΐμ Σισσοκό (ως ελεύθερο από Σοσό). Σαν μεταγραφή θα πρέπει να λογίζεται και ο φορ Σαρμπονιέ ο οποίος έχασε πέρυσι το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού. Αντίθετα, έχασαν τον βασικό μέσο Καμαρά (Μπρεστ) αλλά και τον φορ Κρασό (ελεύθερος).

Ούτε κρύο ούτε ζέστη η περσινή χρονιά της Γκρενόμπλ. Ναι μεν δεν κινδύνεψε σε καμία φάση της σεζόν αλλά δεν κατάφερε και το κάτι παραπάνω. Στηρίχθηκε στην άμυνά της (τέταρτη καλύτερη στη Ligue 2 με 36 γκολ παθητικό) και το ίδιο περιμένουμε και φέτος μιας και στην άκρη του πάγκου παραμένει ο Βενσάν Ονιόν. Σημαντική η απώλεια του εξτρέμ και κορυφαίου πέρυσι Φετόν (ΤΣΣΚΑ Σόφιας) ενώ από προσθήκες ξεχωρίζουν οι Σιβλέστρ (Πο), Σαντίπ (Αμιάν) και Ποστολάτσι.

Στις 15 Ιουλίου οι δύο ομάδες έπαιξαν φιλικό, με τη Γκρενόμπλ να επικρατεί με 1-2.

Εκτιμώ ότι οι «στεφανουά» θα μπουν δυνατά στο ματς. Πρεμιέρα είναι, το «Ζοφρουά-Γκισάρ» έτσι κι αλλιώς είναι μια έδρα με παλμό και άπαντες στο στρατόπεδο των γηπεδούχων θα θέλουν να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με το δεξί. Θα ποντάρω στο να κερδίσουν ένα κόρνερ στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα (2.05 Stoiximan). Δεύτερη επιλογή ένα combo με κόρνερ των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο και συνολικά γκολ αγώνα. 

Γειτονικό ντέρμπι στο «Φρανσίς Λε Μπασέρ»

Συνεχίζουμε με το πολύ ενδιαφέρον Λαβάλ – Ανζέ, ένα γειτονικό ντέρμπι της βορειοδυτικής Γαλλίας. Η Λαβάλ μπορεί να σώθηκε οριακά την περσινή χρονιά όμως, η γενικότερη εικόνα που άφησε είναι μιας ομάδας ικανής για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Παραμένει για 5η χρονιά επικεφαλής ο Ολιβιέ Φραπολί με μοναδικό στόχο φέτος να ξεμπερδέψει όσο πιο νωρίς γίνεται με την παραμονή. Έκανε καλές κινήσεις (Τσοκουντέ, Λασκαρί, Σανά, Βάργκας) με τους δύο πρώτους μάλιστα να σκοράρουν από δύο και τρία γκολ αντίστοιχα στα φιλικά.

Για την Ανζέ τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Από νωρίς φαινόταν ότι δεν θα καταφέρει να γλιτώσει πέρυσι μιας και βρισκόταν στην τελευταία θέση σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Καλοκαίρι αλλαγών για τους «ασπρόμαυρους». Αρκετοί ήρθαν, αρκετοί έφυγαν, η συνολική αίσθηση είναι ότι έχει αποδυναμωθεί. Διαθέτει ακόμα ωστόσο το τέταρτο πιο ακριβό ρόστερ στη φετινή Ligue 2 με ποιοτικές μονάδες όπως οι Αμπντελί, Νιανέ, Καπέλ και Ινού. Στόχος μια θέση στα play off.

Μόνο τέσσερις φορές δεν κατάφερε να βρει γκολ στην έδρα της πέρυσι η Λαβάλ ενώ φέτος η επίθεσή της έχει αναβαθμιστεί. Η Ανζέ έχει την ποιότητα να βρει δίχτυα, επομένως το 1.85 που κυκλοφορεί το goal/goal (Fonbet) μού φαίνεται τίμιο.

Ξεκίνημα με το δεξί Πο-δι για τη Μπορντό

Κλείνουμε με το παιχνίδι της Δευτέρας (Πο – Μπορντό) και με ένα μακροχρόνιο. Έφτασε στην πηγή αλλά… πνίγηκε πέρυσι η Μπορντό. Βρισκόταν στη δεύτερη θέση σχεδόν για όλο τον δεύτερο γύρο και ήθελε νίκη στην τελευταία αγωνιστική εντός με Ροντέ για να εξασφαλίσει την άνοδο. Δέχθηκε το γκολ στο 23′, ακολούθησε εισβολή οπαδών και επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε ο σκόρερ των φιλοξενούμενων. Ο αγώνας διεκόπη οριστικά και βάσει κανονισμών κατοχυρώθηκε υπέρ της Ροντέ. Επιπλέον οι Γιρονδίνοι θα εκκινήσουν τη φετινή χρονιά από το -1.

Σημαντικό το γεγονός ότι στον πάγκο συνεχίζει ο έμπειρος Νταβίντ Γκιγιόν ενώ μεταγραφικά το ρόστερ ενισχύθηκε σημαντικά. Απέκτησε τους επιθετικούς Μπάτζι (Αμιάν), Βιπότνικ (Μάριμπορ), Λιβολάν (Γκινγκάμπ), πήρε ως ελεύθερο τον Βαϊσμπέκ (Σοσό), αγόρασε τον Μισλέν από την ΑΕΚ ενώ επέστρεψαν από τον δανεισμό τους οι εξτρέμ Ουντέν και Έλις.

Από την άλλη η Πο πραγματοποίησε μια μέτρια προς κακή χρονιά. Απέφυγε οριακά μάλιστα τον υποβιβασμό πετυχαίνοντας δύο νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Λίγα πράγματα έγιναν για την Πο στο καλοκαιρινό πάρε-δώσε. Η σημαντικότερη αλλαγή είναι αυτή του προπονητή καθώς αποχώρησε μετά από τρία χρόνια ο Ντιντιέ Τολό και τη θέση του ανέλαβε ο Νικολάς Ουσάι.

Στο 2.03 εντοπίζεται το διπλό των Γιρονδίνων (novibet.gr) και αν αναλογιστούμε τη διαφορά στη δυναμική των δύο ομάδων κρίνεται παραπάνω από αποδεκτό. 

Στη Μπορντό ποντάρει και το πρώτο μακροχρόνιο της χρονιάς. Έχει τον προπονητή αλλά και την απαραίτητη ποιότητα στο ρόστερ ώστε να πρωταγωνιστήσει και φέτος στη Ligue 2. Εκτιμώ ότι μπορεί να είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα πάρουν την απευθείας άνοδο (2.30 Stoiximan) ή ακόμα και να κατακτήσει την πρώτη θέση (4.50 Stoiximan). 

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν!

Combo έως και 2.30 στην πρεμιέρα, μακροχρόνια μέχρι 4.50ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Combo έως και 2.30 στην πρεμιέρα, μακροχρόνια μέχρι 4.50

Κόρνερ
16:00
Σεντ Ετιέν - Γκρενόμπλ
Over 0,5 κόρνερ Σεντ Ετιέν 00:00 - 09:59)
2.05
BET: 10 units
Combo
16:00
Σεντ Ετιέν - Γκρενόμπλ
Over 2,5 κόρνερ Σεντ Ετιέν στο α' ημίχ. & over 1,5 γκολ αγώνα
2.30
BET: 10 units
Μονό
20:00
Λαβάλ - Ανζέ
Goal/goal
1.85
BET: 15 units
Μονό (07/08/23)
21:45
Πο - Μπορντό
2
2.03
BET: 15 units
Μακροχρόνιο Ligue 2
Να τερματίσεις στις 2 πρώτες θέσεις
Μπορντό
2.30
BET: 40 units
Μακροχρόνιο Ligue 2
Κατάκτηση Ligue 2
Μπορντό
4.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις