Γκολ Πέμπτης που ακουμπούν το 2.15

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη Πέμπτης και πολλά γκολ που φτάνουν μέχρι τον υπερδιπλασιασμό

Καλησπέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα, μακράν η πιο γεμάτη ημέρα της εβδομάδας λόγω των προκριματικών που υπάρχουν και το ενδιαφέρον που συγκεντρώνουν. Τρεις επιλογές σήμερα, βασισμένες στα γκολ και φυσικά… αρκετά καλά πληρωμένες. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Καταιγιστική η Γερμανία

Ξεκινάμε με Μουντιάλ Γυναικών και την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Νότια Κορέα. Παιχνίδι με ενδιαφέρον από την πλευρά της Γερμανίας κυρίως αφού η Νότια Κορέα για να προκριθεί χρειάζεται ένα… θαύμα. Συγκεκριμένα οι Κορεάτισσες χρειάζονται νίκη με πέντε γκολ, γεγονός τουλάχιστον ουτοπικό αφού απέναντι τους θα βρουν την γερμανική μηχανή η οποία δέχθηκε το γερό στραπάτσο από την Κολομβία και ενδέχεται… να ξεσπάσει. Ουσιαστικά παίζεται η δεύτερη θέση του ομίλου καθώς η Κολομβία στο άλλο ματς άμα πάρει έναν βαθμό τερματίζει πρώτη, κάτι που σημαίνει βέβαια πως οποία και εάν προκριθεί θα βρει την πανίσχυρη Γαλλία στην επόμενη φάση.

Δύσκολα οι Γερμανίδες δεν θα στήσουν πάρτι πρόκρισης απέναντι σε μία προβληματική άμυνα που ενδέχεται να ανοιχτεί ώστε να σκοράρει το πρώτο της γκολ στην διοργάνωση. Το Over 2,5 στο 1.72 είναι αποδεκτό και το επιλέγουμε.

Γκολ Πέμπτης που ακουμπούν το 2.15ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Γκολ Πέμπτης που ακουμπούν το 2.15

Προγνωστικά: Πληρωμή από ημίχρονο

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Τόμπολ με την Βασιλεία. Η ημι-φιναλίστ του προηγούμενου Conference League είναι ουσιαστικά με το ένα πόδι εκτός διοργάνωσης μiας και έχει ηττηθεί με 3-1 και πλέον ψάχνει ένα θαύμα στο Καζακστάν. Μάλιστα αποβλήθηκαν δύο παίκτες της, οπότε υπάρχουν και απουσίες στο στρατόπεδο της ενώ σε γενικότερη φάση δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά. Αντίθετα η Τόμπολ έχει δείξει θετικά στοιχεία, είναι ώριμη και επιθετική ομάδα και μπορεί να φτάσει μέχρι τους ομίλους.

Το ματς κρύβει παγίδες, πάμε σε μία εναλλακτική επιλογή. Το Over 1 ασιατικό στο πρώτο ημίχρονο στο 1.80 δείχνει καλό μίας και αμφότερες θα μπουν δυνατά.

Προγνωστικά: Ανοιχτό ματς στην Πορτογαλία

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Γκιμαράες με την Τσέλιε. Χορταστικό το πρώτο παιχνίδι, σημειώθηκαν επτά τέρματα και η πρόκριση παραμένει ανοιχτή. Βέβαια φαβορί παραμένει δικαίως η πορτογαλική ομάδα λόγω ποιότητας όμως… δεν έπεισε με τις αμυντικές της επιδόσεις. Ούτε ευρωπαϊκή εμπειρία έχει και γενικότερα είναι επιρρεπής στους αποκλεισμούς από μικρότερες ομάδες.

Η Τσέλιε άγχος δεν έχει, πηγαίνει για το καλύτερο δυνατό και παίζει σχετικά επιθετικά. Το να βρουν αμφότερες ένα γκολ στο 2.15 δελεάζει.

Μονό
13:00
Νότια Κορέα (Γ) - Γερμανία (Γ)
Over 2,5
1.72
BET: 10 units
Μονό
17:00
Τομπόλ Κοστανάι - Βασιλεία
Over 1 AH ημίχρονο
1.80
BET: 10 units
Μονό
22:15
Γκιμαράες - Τσέλιε
Goal/goal
2.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις