Τα φαβορί σκοράρουν από νωρίς στο 2.20

προγνωστικά

Με τους γηπεδούχους πηγαίνει απόψε ο #Bats, σε προτάσεις από τα προκριματικά του Champions League.

Δύο ρεβάνς από αγώνες που έληξαν ισόπαλοι την προηγούμενη εβδομάδα θα μας απασχολήσουν για τα προγνωστικά της Τετάρτης, ξεπερνώντας τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά: Χάκεν – Κλάκσβικ

Ό,τι έπαθε η Φερεντσβάρος πριν δύο εβδομάδες θέλει να αποφύγει η Χάκεν, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κλάκσβικ. Όπως και η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας έφυγε με λευκή ισοπαλία από το πρώτο ματς στα Νησιά Φερόε. Στο παιχνίδι της Ουγγαρίας η Κλάκσβικ είχε πάρει εντυπωσιακή νίκη με 3-0. Μετά από 270 λεπτά ποδοσφαίρου στα προκριματικά, εξακολουθεί να μην έχει δεχτεί γκολ. Εδώ ίσως ήρθε η ώρα η πορεία της να σταματήσει. Οι Σουηδοί έχουν δυνατή έδρα και θα είναι προετοιμασμένοι. Η διαφορά ποιότητας αποτυπώνεται σωστά από τις αποδόσεις, επομένως ο άσος είναι ασύμφορη επιλογή. Αντ’ αυτού, το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η Χάκεν δίνεται στο εξαιρετικό 2.05 από τη Novibet.

Γαλατάσαραϊ – Ζαλγκίρις

Στη γειτονική Τουρκία η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Ζαλγκίρις με στόχο -και υποχρέωση- να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο. Με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει πρόκειται για μια από τις πιο πολυδιαφημισμένες ομάδες αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι διοικούντες επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα πανίσχυρο σύνολο. Βέβαια, παίκτες όπως ο Ικάρντι κι ο Ζαχά δε θα αγωνιστούν απόψε. Και πάλι, η Γαλατά έχει την ποιότητα για να θεωρείται το απόλυτο φαβορί απέναντι στην πρωταθλήτρια Λιθουανίας. Πάντως, η Ζαλγκίρις αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» και ακόμα κι αν δεν της βγήκε το πρώτο ματς αμυντικά, ανταπεξήλθε στην επίθεση. Στην Κωνσταντινούπολη αναμένουμε οι γηπεδούχοι να προσπαθήσουν να καθαρίσουν από νωρίς την πρόκριση. Λογική επιλογή το over 1,5 ημιχρόνου με απόδοση 2.20 στη Novibet.

Τα φαβορί σκοράρουν από νωρίς στο 2.20ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τα φαβορί σκοράρουν από νωρίς στο 2.20

Ειδικό
20:00
Χάκεν - Κλάκσβικ
Χάκεν να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
2.05
BET: 20 units
Μονό
21:30
Γαλατάσαραϊ - Ζαλγκίρις
Over 1,5 στο πρώο ημίχρονο
2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις