«Τελειώνουν» προκρίσεις στο 2.00

Τα προκριματικά του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά που έχουν πολλά γκολ και αρκετές προκρίσεις σε Μουντιάλ Γυναικών, Champions & Conference League.

Καλησπέρα σε όλους. Δευτέρη στήλη του Αυγούστου με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια και το δεύτερο σκέλος των προκριματικών. Τρία πονταρίσματα σε αξία, πάμε να δούμε αμέσως τι έχουμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Αναξιόπιστες άμυνες

Ξεκινάμε όπως σας έχουμε συνηθίσει με το Μουντιάλ Γυναικών. Παιχνίδι do or die ανάμεσα σε Νότια Αφρική και Ιταλία, ένα ματς που ο νικητής του κλείνει θέση στα νοκ-άουτ. Η «Ατζούρα» βολεύεται με την ισοπαλία εάν και υπάρχει έντονη γκρίνια στις τάξεις της μετά το τραγικό 5-0 από τη Σουηδία. Μπορεί η πρώτη αγωνιστική να ήταν νικηφόρα αλλά υπάρχουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα και γενικά… δεν πείθει με την απόδοση της. Ποτέ δηλαδή δεν είχε μεγάλες διακρίσεις εάν και σε συλλογικό επίπεδο το ιταλικό πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες.

Οι Αφρικανές είναι εξαιρετική ομάδα από την μέση και μπροστά, τρέχουν ασταμάτητα και εξαντλούν κάθε αντίπαλο. Εάν ήταν πιο έμπειρες ενδεχομένως να είχαν κάνει και έξι βαθμούς αλλά πλέον θέλουν τη νίκη σε αυτό το ματς για τη σπουδαία είσοδο στις 16 καλύτερες ομάδες του πλανήτη.

Το ματς είναι ανοιχτό, θα έχει γκολ πάμε με το αμφίτερμα στο 1.83.

Προγνωστικά: Καθαρίζει η Ντινάμο

Συνέχεια με την αναμέτρηση που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, ανάμεσα σε Αστάνα και Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Βέβαια το 4-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Η αλήθεια είναι πως οι Καζάκοι δεν έχουν πείσει με την έως τώρα απόδοση τους και είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα έχασαν και το ματς πρωταθλήματος οπότε βλέπουμε μία φάση παραίτησης μέχρι να τελειώσει αυτή η σειρά. Οι Κροάτες θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να δώσουν ακόμα μία παράσταση στο κοινό τους που έχει αρχίσει να ονειρεύεται ακόμα μία συμμετοχή σε ομίλους.

Δύσκολα δεν θα κερδίσει ξανά η Ντινάμο, η οποία είναι έτοιμη για το διπλό. Σε κακή κατάσταση η Αστάνα, θα πετάξει λευκή πετσέτα. Το διπλό στο 1.90.

Ανοιχτό ματς στη Λάρνακα

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με την Ζοντίνο. Οι Κύπριοι παραλίγο να αυτοκτονήσουν στο πρώτο ματς καθώς ήταν μπροστά με 3-0 και τελικά δέχθηκαν δύο γκολ, με τελικό αποτέλεσμα το 3-2. Αυτό σημαίνει πως ακόμα η πρόκριση είναι ανοιχτή και πως οι Λευκορώσοι ελπίζουν στην υπέρβαση μίας και με ένα γκολ πάνε στην παράταση. Η αλήθεια είναι πως η κυπριακή ομάδα δεν είναι ίδια με πέρυσι και μοιάζει δύο ταχύτητες κάτω, ειδικά αμυντικά.

Στην αντίπερα όχθη, δεν βγάζουν εμπιστοσύνη οι φιλοξενούμενοι, δεν έχουν εμπειρία ούτε ποιότητα. Παρόλα αυτά είναι επικίνδυνοι μπροστά και μπορούν να δημιουργήσουν καταστάσεις. Το αμφίτερμα πληρώνει καλά στο 2.00, η επιλογή μας.

«Τελειώνουν» προκρίσεις στο 2.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!«Τελειώνουν» προκρίσεις στο 2.00

Μονό
10:00
Νότια Αφρική (Γ) - Ιταλία (Γ)
Goal/goal
1.83
BET: 10 units
Μονό
17:00
Αστάνα - Ντινάμο Ζάγκρεμπ
2
1.90
BET: 10 units
Μονό
20:30
ΑΕΚ Λάρνακας - Τορπέντο Ζοντίνο
Goal/goal
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις