Με τα γκολ στο 2.35

προγνωστικά

Ο #Klhmats ασχολείται με τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και της Λουντογκόρετς εστιάζοντας σε δυάδα του 2.35.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Εξαιρετικά πήγε η στήλη και τα προγνωστικά του Σαββάτου. Η Φορτούνα εκκίνησε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, η Γκενκ έριξε τεσσάρα στην αντίπαλό της κι έτσι πέρασε με ευκολία η δυάδα του 2.62, μοιράζοντας κέρδη σε όσους μας διάβασαν και μας εμπιστεύτηκαν. Ώρα όμως για… φρέσκα κουλούρια.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ντνίπρο στην κατάμεση «Λεωφόρο Αλεξάνδρας». Οι «Πράσινοι» επικράτησαν με 3-1 στη Σλοβακία, παίρνοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Απόψε, η υπόθεση μοιάζει με τυπική διαδικασία για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σαφής η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας. Οι Ουκρανοί βέβαια θα αναγκαστούν να ανοιχτούν, κυνηγώντας το… θαύμα της ανατροπής. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να βρει κενούς χώρους και πιθανότατα θα τους εκμεταλλευτεί. Κρατάω το ασιατικό over 2.

Συνέχεια με την αναμέτρηση Ολίμπια Λουμπλιάνας – Λουντογκόρετς. Το παιχνίδι στη Βουλγαρία έμεινε στο 1-1, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να επιτευχθούν παραπάνω τέρματα. Η Ολίμπια διαθέτει ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την πεντάρα του Σαββατοκύριακου στο πρωτάθλημα, ενώ η Λουντογκόρετς δεν είχε υποχρεώσεις και μοιραία ξεκουράστηκε, αλλά και προετοιμάστηκε καλύτερα. Εκτιμώ πως μπορούμε να δούμε ένα ριμέικ του πρώτου αγώνα, δηλαδή μία αναμέτρηση με ρυθμό, ευκαιρίες και γκολ. Για τα προγνωστικά μου κρατάω και εδώ το ασιατικό over 2.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.35
20:30
Παναθηναϊκός - Nτνίπρο
Over 2 AH
1.47
21:00
Ολίμπια Λιουμπλιάνας - Λουντογκόρετς
Over 2 AH
1.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις