Απλά και συνετά στο 1.90

προγνωστικά

Σε Λεωφόρο και Μπρατισλάβα ποντάρει στα σημερινά του προγνωστικά ο #Georgiou, στα ματς των προκριματικών του Champions League.

Καλό μήνα να έχουμε, γεμάτο υγεία και λιγότερες στενοχώριες. Από τη στιγμή που δεν είμαστε προνομιούχοι να πάμε διακοπές, εστιάζουμε την προσοχή μας στα προγνωστικά, σε δύο ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League σε Αθήνα και Μπρατισλάβα.

Προγνωστικά: Παναθηναϊκός – Ντνίπρο

Ο Παναθηναϊκός απέδρασε από το ουδέτερο Κόζιτσε επικρατώντας με 3-1 της Ντνίπρο στον πρώτο αγώνα, εξασφαλίζοντας έτσι κατά μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στην επόμενη φάση και συγχρόνως την είσοδό του στους ομίλους του Europa League. Oι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο από τα πρώτα λεπτά κατάφεραν να επιβληθούν των Ουκρανών, έχοντας μάλιστα και τρεις διαφορετικούς σκόρερ, τους Σπόραρ, Τζούρισιτς και Ιωαννίδη, βάζοντας έτσι υποθήκη πρόκρισης, με την Μαρσέιγ ήδη να περιμένει τα δύο αυτά παιχνίδια.

Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός χρησιμοποίησε από την αρχή του ματς τον Τόνι Βιλένα, ο οποίος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία που τον διακρίνουν, ενώ έμεινε αρκετά ικανοποιημένος και από τους υπόλοιπους και κυρίως τον Φίλιπ Τζούρισιτς. Ωστόσο, όπως τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ήταν απλά το πρώτο ημίχρονο και θέλει να περάσει το ίδιο μήνυμα και στους παίκτες του έτσι ώστε να παρουσιαστούν στον επαναληπτικό της κατάμεστης Λεωφόρου σαν να είναι 0-0 το πρώτο ματς. Μοναδική απουσία, αυτή του Μπαρτ Σένκεφελντ, που υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι παρών στα επόμενα ματς της ομάδας του.

Η Ντνίπρο έδειξε ότι είναι μια καλή και υπολογίσιμη ομάδα, που όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, όποιος την υποτιμήσει μπορεί να το πληρώσει. Ακόμα κι όταν βρέθηκε με τη πλάτη στον τοίχο κόντρα στους «πράσινους», παρατηρήσαμε πως με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το ένα γκολ που πέτυχε προς το τέλος του παιχνιδιού με τον Τάντσικ, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες που της δόθηκαν με πρωταγωνιστή τον Ντόβμπικ.

Eπέλεξε να μην αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο εκτός έδρας ματς με την Βόρκσλα το περασμένο Σάββατο, προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα γι΄αυτό το σημαντικό παιχνίδι, όπου σε περίπτωση αποκλεισμού, γνωρίζει πως θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League τη Σλάβια Πράγας. O κόουτς Ολεκσάντρ Κούτσεκ προβληματίζεται ιδιαίτερα μιας και δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον αμυντικό Φεντόριφ όσο και τον μέσο Γκουτσούλιακ λόγω καρτών ενώ αμφίβολοι είναι ο αμυντικός Χαμάτσε και ο μέσος Πιχάλνιοκ λόγω τραυματισμού.

Προγνωστικά: Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ζρίνσκι

Να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα των Βοσνίων επιθυμούν όλοι στο στρατόπεδο της Σλόβαν Μπρατισλάβας, καθώς η νίκη με 1-0, μπορεί μεν να απλοποιεί τα πράγματα όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Εξάλλου για να το επιτύχει αυτό θα πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη και μετά να κοιτάξει ποιον εκ των Σέριφ Τιρασπόλ ή Μακάμπι Χάιφα θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς παρότι δεν είχε πολλές ευκαιρίες και κατοχή της μπάλας. Πάντως, ο Βλάντιμιρ Βάις περιμένει πολλά από τους παίκτες του μετά και την εκτός έδρας ισοπαλία στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κόζιτσε ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αποτυγχάνει να παίξει σε ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, φτάνοντας κάθε φορά κοντά στην πηγή.

Η Ζρίνσκι, σε αντίθεση με την Σλόβαν, θέλει να κάνει τη δική της υπέρβαση, μιας και ο σύλλογος του Μόσταρ, που κατέκτησε άνετα το πρωτάθλημα της περασμένης περιόδου, μετέχει για πρώτη φορά στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ήττα στη Μπάνια Λούκα με 1-0 και με τον τρόπο που ήρθε, έχει πεισμώσει τους παίκτες της που αναμένεται να τα δώσουν όλα. Μειονέκτημα ωστόσο είναι το γεγονός πως έχουν κερδίσει μόλις τρία από τα 17 παιχνίδια προκριματικής φάσης ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο τεχνικός της Κρούνισλαβ Ρέντουλιτς περιμένει πολλά από τους επιθετικούς του, τον Νεμάνια Μπιλμπίγια και Τόμισλαβ Κις που έχουν πολλές παραστάσεις από διάφορα πρωταθλήματα μεταξύ αυτών των Κροατίας, Ουγγαρίας και Νότιας Κορέας και ήταν αυτοί που ουσιαστικά συνέβαλλαν στην πρόκριση επί της αρμενικής Ουραρτού. Επιπλέον ένας παίκτης που αποτελεί στοίχημα είναι ο Μάριο Κούτσε που με τη φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ως δανεικός σκόραρε οκτώ φορές την τελευταία περίοδο αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Χωρίς να πάρουμε ρίσκο στα προγνωστικά, επιλέγουμε και στις δύο αναμετρήσεις τον άσο που τον βρίσκουμε σε απόδοση 1.55 και 1.90, αντίστοιχα.

Απλά και συνετά στο 1.90ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Απλά και συνετά στο 1.90

Μονό
20:30
Παναθηναϊκός - Ντνίπρο
1
1.55
BET: 10 units
Μονό
21:30
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ζρίνσκι
1
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις